Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ben bisikletin zeki, çevik ve atılganını severim...

Scudo
Çok güzel olmuş umut iyi günlerde kullan ;) bende Teşekkür ederimmm. :in:

• Beğen
Tepkiler: drumuta
çok guzel olmuş elinize saglık ...bir belediye başkanı bir seçim afişinde diyordu ya ..''ben de sporcunun zeki ve çevik olanını severim''...onun gibi '' ben de bisikletin zeki çevik ve atılganını severim ''

• Beğen
@drumuta

Maşallah. Hafifmiş.. Güle güle kullanın.Şimdi iyice soğudum kendi bisikletimden. Yaklaşık 17-18 kilodur da... Hantaaaalllll.. :((

@drumuta

Ağırlık değeri süpermiş.
İmkanınız olduğunda harcadığınız bütçeyi de eklersiniz.

Fotoğraflara tekrar baktım da, gümüş renkli vites sisteminin üzerindeki kahverengi eski ve paslanmış görünümü veren zincir, görüntüyü bozuyor.
Onu da değiştirirsen tam bir uyum yakalayabilirsin.

@Kıvanç Pürtelaş

:) kardeş o zincir paslı değil ..yakında daha net bi fotosunu koyarım....

@drumuta

Biliyorum paslı olmadığını, paslanmış görüntüsü veren diye belirtmiştim ben zaten.
Vites grubunun metalik rengi ile zincirin kavre rengi uyumsuz olmuş, onu belirttim sadece.

• Beğen
- benide türk hekimlerine emanet ediniz!
(akçaabat belediye başkanı fenalık geçirdiği zaman bir aralık kendine geldiğinde bunu söylüyor!")

- siz orda yalnız dardaneli değil, bu milletin makus talihini de yendiniz!
(akçaabatsporun 2003 dardanelspor zaferi sonrası süper lige merhaba demesinin ardından soyunma odasında akçaabat belediye başkanının futbolculara hitabı)

- benimde naçiz vücudum elbet birgün toprak olacaktır fakat akçaabat belediyesi ilelebet payidar kalacaktır!
(akçaabat belediye başkanına yapılan suikast giriişminden sonra başkanın hastanede basına verdiği demeç)

- akçaabat belediyesi zekidir...akçaabat belediyesi çalışkandır...ne mutlu akçaabatlıyım diyene!.."
(akçaabat belediye başkanın seçim konuşması)

- geldikleri gibi giderler
(akçaabat belediye başkanı ortega ve ribery için basına verdiği demeç)

- bende size savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum!
(akçaabat belediye başkanı askerdeyken bir operasyon esnasında emrindekilere seslenişi)
(jakamen, 05.01.2007 21:48)
@1028349 [k]
bir arkadaşım zamanında akçaabata gitmiş.şehir merkezinde koca bir afiş dikkatini çekmiş. aynen yaziyor:
''ben de sporcunun zeki, çevik ve ahlakli olanini severim'' akçaabat belediye başkanı

(yalnız bu olay gerçekmiş.ciddi ciddi yapmış herif.helal olsun)

akçaabat belediye başkanı bu bisikleti görseydi.
ne mutlu bianchi ye binene! derdi. hayırlı olsun....

• Beğen
ey akçaabat gençliği birinci vazifen bisikletini karda kışta muhafaza etmektir...

çok güzel makina olmuş , özenli ve zevkli toplanmış , tekeri düz bassın :D

• Beğen
Emeğinize sabrınıza saygı duyuyorum baya bir uğraş verip bir ürün çıkarmışsınız kazasız belasız en güzel günlerde güle güle kullanın.

Yanlız ben bisikletinizi beyenemedim offroada girecek bir bisiklet hissi vermiyor hız yapmak istendiği taktirdede yol bisikleti var daha ucuza daha hafif yol bisikleti toplanır.
Sanırım siz bu bisikleti sadece hafiflik için toplamışsınız ve anlaşılan hız yapmak hoşunuza gidiyor bari lastikleri kojak falan taksaydınız hem çok daha hafif olur hemde hız lastiği takmış olurdunuz dişlerden kurtulurdunuz. bari ayna kol ruble seçimini cross bike sınıfından yapsaydınız hız yapmanız daha kolay olurdu.
Sonuçda bol para ile yanlız acemice yapılmış bir toplama olduğunu düşünüyorum. Ama kanımca hiç problem değil sizde bu para oldukça sırtınız yere gelmez :) ileride ufak değişiklikler ile sorunları çözersiniz.

Tekrardan elinize sağlık kesenize bereket sonuçda zevkler tartışılmaz bu benim fikrim en güzel bisiklet kişinin kendisinin beyendiği bisikletdir eminimki sizin bisikletinizde sizin için en güzel bisikletdir.
Saygılar

• Beğen
Geri