Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ben de yönetici olmak istiyorum

Forumtr geçmişim aklıma geldi:D Yönetim büyük sıkıntı ya. Ne işin var moderasyonda yap yorumu gir çık yeter. Bu yönetim kadrosu bile yetmez;)

Scudo
@Atilla Gobel

Vay anasını be memleketin geldiği yere bakın. Bırakın en ufak bir arsayı, toprak parçasını en ufak bir akçeli işin habbesinin dibinin dübürüne kadar paylaşılmış olmasını, beleşişler müdürlüğünden forum yöneticiliğinde bir gıllı gıllı adamın izdüşümü, metaforu olalım dedik o bile sahiplenilmiş. Lan mehmet 40 küsür yıl bu ülkede nefes almışsın bırak en ballı arsaları geçtim, en ufak akçeli işin habbesinin dibi dübüründen bile bir zerre avanta yiyemediğin gibi gıllı adamın forum temsilciliği bile elden gitmiş. bak azizim ben çocukluğumda yani cilalı letafet ve nezaket çağında pedere "saygıdeğer büyüğüm ben kendime gılll gıllı adamı örnek almak istiyorum demiş olsaydım peder en hafif tabir ile üzerime yürür şimdi babanın şarap çanağına bilmem bişey yaparım derdi. Oy rahmetli peder oy bak hangi devirlere geldik. Şimdi o kıllı adamı bile paylaşmışlar biz birde yöneticilik-of of of ki of of of- modaratörlük-üf üf üf ki üf üf üf- istiyoruz.
tamam arkadaş vazgeçtim siz en iyisi bir yarım ekmek arası tavuk dürüm verin ketçap mayonezide olmasın başkada bir şey istemiyorum yeminilen.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Tekin
Mehmetsunu her zamanki gibi sağlam trollemiş kendisine ailecek saygı duyuyoruz :p

Fakat yeri gelmişken ufak bir açıklama yapmakta da fayda var. Yönetimin fazla olması sitenin yararına olacaktır. Bilhassa destek konusunda iyi olacaktır. Sağ üst köşede sürekli bir yönetici görünmesi de ilgi kavramını yansıtacaktır. Tabii yöneticilerin içinde sabahın ilk ışıklarına kadar burada olan da var. Bunlardan biri de benim. Sabaha karşı nöbeti teslim ediyorum bizim bahtiyarlara, sonra köşeme çekilip yatağımın bile başına "İstirahatli" levhası asıyorum. Varın düşünün şimdi belediye nasıl var gücüyle çalışıyor. Ehehehe. Saygılar sevgiler.

Yahu adam belki bilgisayarda sayfayi acik birakip cikti kiz arkadasiyla disarida yemek yiyor. Bagdas kurup seni gozetlediklerini de nereden cikardin?

Konu başlığını okuduğum eyvah dedim fırtına kopuyor yada kopacak.
Okudukça daha çok güldüm :D.

• Beğen
Tepkiler: 0geday
Makam mevkii hevesi sevdası bu olsa gerek. Hiç yaşamadım ben bu duyguyu. Olda soğanı başı ol diye dememiş eskiler boşuna . İndirim falan mı yapıyor delta bisiklet sorumlulara ?

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y. ve Deniz A
Her yıl 23 Nisan tarihindeki başbakanlık koltuğu aklıma geldi nedense ? Çözüm olabilir mi ?

@Cem Unden

Forumda yönetici olmanın Delta Bisiklet'te sağladığı avantajlar şöyle:

- Normal fiyatlı ürünler tamamen bedava

- İndirimli ürünlerde indirim tutarı kadar üste para alıyoruz.

- Yönetici olduğumuz gün sırtta isim yazılı forum forması kuryeyle adrese teslim ediliyor.

- Bisikleti bakım için Delta'ya götürdüğümüzde masaj koltuklarında oturup bekliyoruz.

- Daha da iyisini sağlamak için Delta'nın Tayland'dan getirdiği kızlar o esnada ayaklara masaj yapıyor.

- Foruma her Delta diye yazdığımızda hesaba 200 TL nakit geçiyor.

"7 yöneticinin bağdaş kurup forumu gözetleme" olayı çok iyi olmuş :D :D Konuyu açan arkadaşın da kendine göre haklı sebepleri vardır diye düşünüyorum fakat böyle bir isteği özelden yöneticilerle paylaşması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum. Her neyse konuyu açan arkadaş belki yönetici olamayabilir ama bağdaş kurma cümlesiyle şimdiden benim gözümde bir halk kahramanı olmuştur :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
- Yonetici?
- İÇİMİZDE :p
- KDV si?
- İçinde içinde! Delta'dan kestirin faturayı herşey içinde :p

(DELTA dedim bi %5 indirim kuponu da vermezler mi be abi...)

Forumda o kadar admin yok saniyorum. Moderasyon yapan, duzenleme yapma yetkisi olan biri mi olmak istiyorsunuz?

Geri