@Atilla Gobel
Vay anasını be memleketin geldiği yere bakın. Bırakın en ufak bir arsayı, toprak parçasını en ufak bir akçeli işin habbesinin dibinin dübürüne kadar paylaşılmış olmasını, beleşişler müdürlüğünden forum yöneticiliğinde bir gıllı gıllı adamın izdüşümü, metaforu olalım dedik o bile sahiplenilmiş. Lan mehmet 40 küsür yıl bu ülkede nefes almışsın bırak en ballı arsaları geçtim, en ufak akçeli işin habbesinin dibi dübüründen bile bir zerre avanta yiyemediğin gibi gıllı adamın forum temsilciliği bile elden gitmiş. bak azizim ben çocukluğumda yani cilalı letafet ve nezaket çağında pedere "saygıdeğer büyüğüm ben kendime gılll gıllı adamı örnek almak istiyorum demiş olsaydım peder en hafif tabir ile üzerime yürür şimdi babanın şarap çanağına bilmem bişey yaparım derdi. Oy rahmetli peder oy bak hangi devirlere geldik. Şimdi o kıllı adamı bile paylaşmışlar biz birde yöneticilik-of of of ki of of of- modaratörlük-üf üf üf ki üf üf üf- istiyoruz.
tamam arkadaş vazgeçtim siz en iyisi bir yarım ekmek arası tavuk dürüm verin ketçap mayonezide olmasın başkada bir şey istemiyorum yeminilen.