Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benim 2011 Trek Top Fuel 9.9 SSL//Hayalime Kavuştum:)

Scudo
harika olmuş emeğinize değmiş, zaten bunda ötesi ne olacak ki. Güle güle kullanmanızı dilerim MAAŞALLAH

• Beğen
Tepkiler: Tüzün Akbaş
cok guzel olmus. gule gule kazasız belasız pedallar dılerım. bu kadar guzel bır mtb gordugumu hatırlamıyorum. buna mtb bıle denmez :D
abı ayıptır sorması kaca maloldu...

• Beğen
@Hasan TÜRKER

Cok tesekkur ederim:).kacliraya mal ettigimi yazmistim,tekrar yazmayayim.bir bakarsaniz bulubilirsiniz sayfalardan birinde

bir insanın hayel etmesi , inanması veee ardından hayellerinin yıkılması....bir başka insanın ise hayeline kavuşması :) hayırlı olsun , Allah kaza bela patlak çatlak yaşatmasın..bolca pedallar.

• Beğen
@sonEr´´

Oyle demeyin,ben 97yilinda 17yasindayken trekin en iyi kadrosunu alip en iyi malzemelerle toplicam dedim,uzun bir sure ara verdikten sonra 31yasinda sahip oldum.simdiki hedefim gary fisher superfly29er.tahmini ulasim suresi 2025:p.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
yine dalmışım bi yerlere bisiklet hakkında dememiştim aslında neyse bol pedallar :)

• Beğen
Renk cümbüşü olmuş adeta. Ellerinize sağlık. Cihaz da baya başarılı. :D İyi pedallamalar.

• Beğen
Bir kac fotograf da " Galeri Trek" konusuna eklersen iyi olur, pek yok forumda TF 9.9 SSL :))

• Beğen
Pek de güzel olmuş çok da güzel olmuş =) hayırlı olsun. Özenle toplanıldığı belli , kadroda bi sıkıntı yaşarsanızki sanmıyorum, olurtya bir civatası yalama olur falan bana ulaşabilirsiniz, trek amerika dan sipariş veririz =) Güle güle kullanın

• Beğen
Geri