Scudo Sports

Benim 2011 Trek Top Fuel 9.9 SSL//Hayalime Kavuştum:)

@Tüzün Akbaş
Ben de Adanalıyım ama İbrahim ağabey bana pek yardımcı olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: Tüzün Akbaş
Scudo
@Musa Sağol

:)ne konuda yardımcı olmadı?ben pek yardım istemedim ama bilgimin yetmediği yerlerde sağolsun her zaman tamamlayıcı rol oynamıstır:).bu yardımı dısında zaten butun parçaları ben getirdim,oraya yığdım ve abi toplayalım dedim:D:D

Cok guzel olmus, bende cok begendim, iyi surusler, kazasiz belasiz.

• Beğen
Bisikletiniz onyedi sayfadır herkesin içinden gelerek söylediği Çok güzel olmuş cümlesini sonuna kadar hakediyor Nazar değmesin gerçekten parçaların özenle seçildiği belli Kazasız sürüşler.

artık sizden bir iniş videosu beklemek biz forumdaşların hakkıdır.çok güzelmiş ama kıyabilirmisiniz bilmiyorum hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
@özençekçen
Aynen.Bu bisikletle bir iniş videosu bekliyoruz.Bence kıyar :).Bu kadar üst düzey parçalarla asfaltta Tüzün beyin tur atacak hali yok :)

• Beğen
@Ferhat Öz

Kıyamıyordum fakat zamanla canım cicim ayları bitmeye yüz tuttu:).çok ağır arazi koşulları olmasada kendimi zorluyorum:).sıkıntı şu ki ben Adanada genelde yalnız çıkıyorum sürüşe. Grup halinde ya da bir başkasıyla birtek Perşembe Akşamı Bisikletçileri olarak çıkıyoruz ki bilirsiniz bayanlı çocuklu çıkılıyor o turlarada... Ama bir çeken bulduğum anda pek tabii bir video yüklerim:). Bu arada trek oclv carbonların bir güzel yanı da ömür boyu garantisi olması:).siz bisiklete kıysanız da oblar size kıyamayıp kadroyu en yerni serisiyle değiştiriyorlar:))

saygıalr ve iyi forumlar...

gerçekten mükemmel hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler versin.. Satıyormusun? :) veye ne kadar a mal oldu sana

• Beğen
muhteşem harika bomba bişey olmuş hayal dediğin böyle bişey olmalı zaten :)

öncelikle bu türde bir kadroda bu ağırlığı yakalamak çok başarılı. inşallah bende böyle bir canavara sahip olurum :)

• Beğen
Geri