Scudo Sports

benim bisikletler

Scudo
@cyclist_43

kurduk gibi birşey sayılır.benim trek 6500 ü ardaşa veriyorum yarışa girerken .beraber gidiyoruz.msn adresimden belli değil mi?

sponsoru benim.:D

• Beğen
Tepkiler: alitas
Merhaba,su en son pert oldu dedigin Cannondale'deki suntour masanin modelini yazabilir misin eger hatirliyorsan?Simdiden tesekkur ederim.

Epic gercekten farkli bir bisiklet,iyi gunlerde kullanin.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@scorpion99

o aslında bisan apenin kadrosuydu.nedeki formanın yazı karakterlerine bakarak reklamcıda yazıyı çıkarttım.

süspansisyona gelince o sr suntour' un eski modeli 3 yıllık.yani.yenileri var ondan daha iyi.aynı modelden bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: alitas ve deutz
Tesekkur ederim,benim bisikletimin uzerindekine benziyorda o yuzden merak ettim.
Bendeki amortisorun modelini ogrenemedim,onu ogrenmeye calisiyorum.
Arastirmalarima gore suntour M9050 olmasi gerekiyor:D

Tekrar tesekkur ederim.

Ertan bisikletlerin hepside çok güzel.Bencede Sönmez bey haklı bisikletlerini satma hepsinin sende ayrı ayrı hatırası vardır mutlaka.Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@H.Can DEMİREL

tam da damarıma bastın ya.harbiden hepsiyle ayrı ayrı maceralarımız ,kazalarımız,derecelerimiz oldu.kıyamıyorumsa satmaya aslında.

baya masraflı oluyo bakımları ama ne yapalım?

bisikleti seven masrafına katlanır.diyelim.teşekkürler.

• Beğen
@rahmankarataş

tavsiye ederim.bütün ihtiyaçlarıma karşılık veriyor.

psikopat bir şey.teşekkür sağol.inşallah sizinde istediğiniz olur.

• Beğen
tam bi koleksiyoncusun valla ertan harika bisikletler epic i biliyodum zaten ama diğerlerini de burdan görmüş oldum.kazasız belasız bin:)

• Beğen
@yetkin

harbiden .millet para pul kolleksiyonu yapar.bizde bisiklet ve yedek parçasının kolleksiyonunu yapıyoruz:D :D :D :D :D

senin bisikleti satmana üzüldüm.:( hayırdır abi ne oldu ya? o kadar hevesle toplamaya başlamıştın?:( :(

• Beğen
ne kdr gusel bu kdr cok bısıkletınızın olması keske bnımde ewımde her marka bmx olsa ama nerde:D:D:D tekrardan ii pedallamalar kadronun seklıne hasta oldum bu arada:D

Epic = Psikopat :):) her araziye uyuyor :) Bendede bu epic kadronun tek süspanliyonlusu var . 1 ay kullandım . gerci bi arkadasla takas ediyoz bisikletleri . o hakkını verir umarım . specialized bambaşka bisey .

Geri