Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benİm Hiz Makİnam

oldukça güzel bisiklet iyi yollar diyelim kazasız belasız sürüşler iyi pedallamalar

Scudo
@Bibendum

benı bukadara kadar tanıyosun barı bende kım olduunu bıleyım :)

@simplonmurat

way izmır'densın super ben de 2 yıl once bı arkadasımı zıyarete gıtmıstım ızmır'e 15 gun kaldım ama 5. gunden sonra bısıkletımı kargo ıle gondertmıstım,dayanamadım abı super bıryer,hıcbıryerı bılmedıım halde kafama gore bastım konak ,karsıyaka,incıraltı,çigli... walla semt ısımlerını yanlıs yazabılırım kusura bakmayın. İzmır de gercekten yollarda cok ıyı ınsaallah halen oyledır,bu yaz da gelmeyı dusunıyorum

@okan-sea

Hani Anadolu yakasına geldiğiniz zaman gidiyorduk ya Sabihi Gökçene , Formula 1 İstanbul parka.
Hani pembeli bir Gianta binen bi çocuk vardı ya işte o benim.

way be makinaya bak,eski günlerim aklıma geldi.Hayırlısı olsun,kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim.Antrenman yaprığınız bir gün hamber verinde ham tanışmış hemde antrenmanınızı seyretmiş olurum..Tşk.:)

@hızlı

walla nıye olmasın dostum bızım herkese kapımız acık :) haber verırım

slm
yaklaşık 10 sene
yol bisikleti kullandım
harika bir duygu
bu duyguyu yaşadıgın
icin şanlısın güzel bir
makine iyi ucuşlar

@okan-sea

Okan benim Cüneyt ...
Selamlar ,
Bu yaz yine beraber bineriz inşallah özledik seni.

@Bibendum

ne demek Cüneyt bınerız tabıkı ben yazı ıple cekıyorum zaten,ama su aralar bınmıyor degılım yanı avrupa yakasında haftanın 4 gunu bınıyorum :) yolun dusurse vakıt olursa gel bınerız

çok güzel bir bisiklet acaba kaç para ve türkiyede nerden aldınız nerden bulabilirim aynısından

@aylin-bisiklet

forumun da reklamları olan bisiklet mağzaları var oradan bilgi edine bilirsiniz

Geri