Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

"Benim Salcano"

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Yıllardır bir bisiklet hayaliyle yatarken sabah tarsus bisiklet evinde gördügüm 2. elk bisiklet gece rüyama bile girdi :) ve sonunda benimde iyi sayılabilecek bir bisikletim oldu...
Aldıgım gün gittiğimiz 25+25=50 km'lik minik göl gezimizde bisikletten çekilen birkaç fotoğraflar ...

(link)

(link)

(link)

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Scudo
ilk yorum benden olsun artık senin ya en güzel bisiklet bence budur güle güle sağlıkla kullanman dileğiyle inşallah

• Beğen
Tepkiler: sadana
İşde gönül güzelliği ve insanın en güzel sahib olduğu güzellik.Herşeyle mutlu olmak.En güzele zaten sahipsin..ALLAH kaza bela vermesin..Çok güzel bir bisiklet...Ve Kask uyarın dahada güzel.Çoook tşk ler.Dahada güzel resimler bekliyoruz...Paylaşımın için sonsuz tşk ler.İyi forumlar... :)

@arter77

Arter kardeşim benden önce yazdın helal olsun sana...:eek:

Hafta sonu toplattigim bisikletimden cok senin bu bisiklete sahip olmana sevindim. Bence cok guzel bir bisiklet kazasiz belasiz gunlerde surmen dilegiyle...

Bana bahsettiğin bisiklet buydu sanırım, güle güle kullan. Bir fırsat bulsam da Tarsus'a gelsem, orada gezmek istediğim çok yer var. Zaten bana tur rehberliği borcun var ;) Tekrar hayırlı olsun, görüşmek üzere...

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ... sagolun ...

Bana bahsettiğin bisiklet buydu sanırım, güle güle kullan. Bir fırsat bulsam da Tarsus'a gelsem, orada gezmek istediğim çok yer var. Zaten bana tur rehberliği borcun var Tekrar hayırlı olsun, görüşmek üzere...

Evet bu bisikletti :) Annemler izin vermeselerde ben yinede aldım :(
Buyur gel her zaman bekliyorum ! Tarsusu avucumun içi gibi bilirim sen gelde rehberlik benden olsun ;)

sevgiler ...

Hayırlı olsun yeni bisikletin oldukça sade ve güzel.

Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız pedallarsınız inşallah..
Selamlar

valla hemşerim hayırlı olsun bende tarsusluyum kazasız belasız sürüşler diliyorum

İnanamıyorum :) bir TARSUS'lu hemde bu forumda :)

Teşekkürler hemserim ;) ...

Neresindensiniz Tarsus'un ?

ya kusura bakma hemşerim 50 mesajı doldurmamışız daha 30 yaş bende kron xc1000 var biraz hırpalandı ama daha bitmedi 2008 model bende az sonra resim eklicem

Yok hemserım onemlı degıl :)

msn ekledım kabul edersen orda konusalım ok ;)

:) bılemem ...

Muhtemelen kucuk bır sorun vardır yonetıcı arkadaslar duzeltırler . . .

msn ekledım ceyhun.555@hot.

Bisikletiniz sade ve güzel kazasız sürüşler dilerim :)

hayırlı olsun güle güle kullan

Bisikletin hayırlı olsun Ceyhun. Kazasız belasız sürüşler dilerim dostum...

önemli olan sana yasaklanması yada izin verilmesi değil ona sahip olmandır mutluluklar... mutlu ve bol pedallar..

Hepinizin değerli yorumları için çok teşekkür ederim !

Çok eksigi var inşallah onları tamamladıkdan sonra çok daha güzel olacak ;)

sevgiler . . .

Geri