Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benzinlikte lastik şişirmek

Saat 19:55 itibarıyla bizzat gidip denedim arkadaşlar. Sorunsuz çalışıyor.. :)

@Yunus Emree
Son hali..

Scudo
Yarın sanayi de açılıyor bakalım o ring bulabilirsem onla hava basmayı denerim, o olmazsa hortumla. Zaten o ring bulduktan sonra her türlü hortumlu olacak bu iş ya neyse.
Bir de benim sibop sizdekinden farklı, yivli yapısı var ve ne salakça yapmışlarsa ikisi de aynı yönde sıkılıp gevşetiliyor.
Geçen boşta duran lastikle adaptörlü hortumu deniyordum havayı bastım bastım, hortumu çıkarırken bi baktım yiv elimde. Havanın da hepsi boşaldı gitti:)
Ona da dikkat etmem lazımmış onu anladım.

@Yunus Emree

Kesinlikle sinir bozucu bir durum[emoji1]

O ring buldum ek olarak hortum da aldım ama benzin hortumu bulamayıp başka aldım.
Eve geldim evdeki hortum daha iyi oturdu siboba:)
Ama o da siyah renk olduğu için yiv işini yapamayacam, en iyisi dursun böyle:)

@Serkan HODANCI
Alet hiç hava basmadı el pompası basıyor ama o basınç angılamadığı için basmıyor.
Bir de patlak moduna alıp aparat hortumda hava biriktirip denesek nolur acaba?
El pompasının basınç sensörü sapıttı tchibo markaydı ben biraz kalibrasyonu oynayıp sonra düzeltmiştim. Ama yine de şişirme yaparken kendinden bir yerden kaçırıp ölçme yapamıyor.

Mil ile beraber adaptörümü yaptım sonunda, yarın bakacam inşallah iş görür petrolde.
El pompasıyla sıkıntı görünmüyordu.

[emoji106] İşte bu güzel. En azından insan kendini güvende hissediyor. [emoji2]

@Yunus Emree

Çok sevindim. Güle güle kullan.. :) (İnşallah hiç ihtiyaç duymazsın!..)

@ayhan1
Aynısı bende var. Çatır çatır hava basıyorum valla :) Sorunsuz çalışıyor.

@Onur O.

Bahsettiğimiz olay da bu. Benim yaptığım aparat her benzincide çalışıyor. Konunun açılma sebebi de bu. Çoğu benzincideki kompresörlerin ucu sorun çıkartıyor.:):)

@Serkan HODANCI
Sağolun, inşallah siz de ihtiyaç duymazsınız:)

@Onur O.
Çatır çatır derken istenilen basınçta mı şişiriyor yoksa sadece hava mı veriyor?

90 psi ile test edildi!.. Tam basıyor. İşin keyifli olanı aletin havayı bastıktan sonra çıkardığı bipbipbip sesi..[emoji2]

@Serkan HODANCI

Biraz bekleyin şimdi tasarlıyorum dermiş gibi olmuş resimler öncesi yazı. :)

Yaşadığım yer gereği üretmek durumunda kalıyorum. Herseyi satın almak yerine bazılarını üretmek hem zevkli oluyor hem de benden daha çok ihtiyac duyan kişilere destek olmaya çalışıyorum.[emoji41][emoji106]

@Serkan HODANCI

Ben de yaptım bir tane fakat 68psi a çıkmadı sibobu fırlattı gitti :D

@emre özbay

Ben aynı üründen bir adet daha yaptım. Zonguldak'ta olsanız o yedeği size verirdim..[emoji106][emoji2]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Geri