Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Atilla G. kesinlikle yollamak istemicektir ama mecbur yollucak başka sansı yok. son zamanlarda şirin gözükmeye calısıyor. gerci biz macı alalımda yollamasada cok dert deil.

Scudo
Sen statsız oyna, üst üste 2 maçın ertelensin 5 puan geriye düş, bir stoperini sat diğerinin ertesi maç çapraz bağı kopsun, defansa transfer yap ancak erteleme maçlarında oynatama ve zorunluluktan orta saha ve sol beki stopere koyup gol yemeden 2 maçı da kazan. Fener'in rakiplerine bu sezon 12 tane kırmızı kart gösterilsin, Kadıköy'de havadan penaltılar verilsin. SüperLig tarihinin en zor en temiz en hak edilmiş şampiyonluğudur. Hayırlı olsun Beşiktaş'ıma.

Fenerbahçe taraftarı olarak bu sene futbolu ile seyir zevki olan maçlar çıkartarak takımınız şampiyonluğu en çok hak eden ve isteyen takım oldu. Şimdiden şampiyonluğunuz hayırlı olsun. Tebrikler
Bizim azize bakalım sizin şampiyonluğu gölgelemek için ne gibi gündemler oluşturmaya çalışacak. İstifa etse yemeyiz artık :)

istediğiniz kulübün taraftarına sorun. birazcık tarafsız ise bu sezon en iyi oynayan takım beşiktaş diyecektir. en çok da şenol güneş için seviniyorum. o da hak ettiği kupayı alacak. şerefiyle hakkıyla şampiyon olacak olan beşiktaşı kutlarım:)

@Berke "Fener'in rakiplerine bu sezon 12 tane kırmızı kart gösterilsin, Kadıköy'de havadan penaltılar verilsin." Fenere verilen penaltıyla beşiktaşın şampiyonluğunun ne alakası var?Fener ağlama mı demek istiyorsun?

Bütün takıma,taraftarlara,yönetime kısaca herkese helal olsun. Anamızın ak sütü gibi haktır bu şampiyonluk. Tek korkum var ; Fikret Orman'ın Aziz Yıldırım'a benzemeye yatkın olmasıdır. Taraftarla şu anda arası bozuk denilebilir,birde "Türkiye'nin tek büyüğü Beşiktaş'tır" gibi söylemleri olunca korkmuyorum değil açıkçası. Biraz daha yumuşak, başkan :)

bir şampiyon olmadık
iki ligin en tehlikeli ve en disiplinli takımları ile maçımız var, ummadık taş baş yarar
üç erken öten horozun başına ne gelir unutma, derenin yarı beline kadar içine girsende bir adım sonra boylamayacağını nerden biliyorsun
dört şampiyon olmuşuz algı operasyonu rehavet yaratır
beş mütevazi olmak Beşiktaş geleneğiydi geri kazanmalıyız
rakibine saygı duymuyorsan saygı duyulmasını bekleme
altı 2li averajın ne kadar önemli olduğunu unutma- derbi sadece 1 maç değil attığınla yediğin şu an ki muammayı yarattı.
yedi Osmanlıspor maç skorunu görmeden şenlik yapma-sonu acı olur rakibinin düştüğü timsah yürüyüşlü kutlamaları hatırla kendine ders çıkar.

selamun aleyküm gardaşlarımm abilerim akranlarım ve daha niceleri

• Beğen
Tepkiler: sivribey ve shielD
1 - 2 - 3 numaralar hariç
bjk 1 / bjk 2 isimli fotoğraflar aslında vektör çalışmadır.
(link)
wetransfer linki isteyen varsa 1 hafta geçmeden indirsin
tabi bu baya büyük bi ebatta.
neyse işte isteyen yazsın bana ne istiyosa :koptum:

bjk.jpg

@Atilla G.
kesin üzerimde nazar var yoksa görürdüm :islik:

Beşiktaş forması tasarlasak kipeo ya da benzeri yerden alsak :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
@H.T
Berke'nin yazısı internetten alıntı. Tırnak işareti koymayı unutmuş. Bu sebeple sorunuzu yazının asıl sahibine sormanız gerekecek :)

@Soner Közen Yazının alıntı olduğu belirtilmemiş.Kaldı ki alıntı da olsa paylaşılmış görüş haline getirilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@Latif Ç. Aslında ben basit bir forma tasarladım kipeo'da ancak burada paylaşılmasına izin verirler mi onu bilmiyorum

Haber doğruysa şampiyonluk kupası Osmanlıspor maçında geliyor Vodafone Arena'ya.

(link)

Bu video, Beşiktaş JK Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna'nın isteği üzerine Osmanlıspor maçı öncesi için yapılmıştır.

@Atilla G.
Hala gizli diyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri