Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bizim takımda ki en büyük problem oyuncuların alternatif leri adı altında alınıp da iş yapmayısları yaşlı denilen Q7 ve adriano nün olmayışı en büyük problem bunu önümüzde ki sezon çözmesi lazım yönetimin takım yaşlı medel gibi ciğerLi 3-4 transfer lazım.

Scudo
Larin girdi ve 2dk sonra golünü attı

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Larinde şunu farkettim adam da hiç heyecan yok. Medel bu takımda iyiki var.
Talisca resmen benim bonservisi almayan pişman olur dercesine top oynuyor.

Dün bizimkiler ben dahil herkesi terse yatırdı orta sahada oynayan medel ve necip top ayaklarına geldiğinde sağa sola dönüp yan pas yapmayıp direk ileri oynadıkları için hızlı ve bol pozisyonlu oyun oldu sanırım bütün Beşiktaş'lıların beklediği oyun buydu bir senedir maalesef bu oyunu bir sene boyunca çok az maçta bize izlettiler Başakşehir maçı aklıma geldikçe sinirleniyorum nasıl bir ruhsuz oyun sergilediler o maçta aklım almıyor

Bu ülkede ne futbol oynanır ne de izlenir iyi ki hayatımızda bisiklet var...

Bu ülkede aziz demirören namoğlu gibi adamlar olduğu müddetçe temiz futbol hayal kendi pisliklerini futbola da bulaştırdılar.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Fenerbahçe ve basını utanmasa suçlu Beşiktaş diyecekler maç tekrar edilsin diye yol yapmaya başladılar bu federasyon maç kaldığı yerden devam etsin derse de hiç şaşırmam

@hidromek bence kaldığı yerden devam edecek pfdk sevkleRi bunu gösteriyor. Fener camiasından bir tek geçmiş olsun mesajı duymadım gerçekten yazık.

Babel'in sayılmayan nizami golü ile birlikte 4-0 hükmen verilsin.
Fener kupadan 1 yıl men edilsin.
Ligden 3 puanı silinsin.
Yöneticilerin ve sahaya herhangi bir cisim atan tüm taraftarların kombinesi iptal edilip para cezası verilsin.
Beşiktaş'ım şampiyon olsun! Amin :)

hafta sonu basaksehir puan kaybedecek,biz gs yenersek kupayi kaldiririz,yenilirsek 4. bitiririz

Haydi bastır şanlı kartalım,bu stadı başlarına yıkalım.

Gerçekten aziz ve sekipin yaptıkları açıklama komedi:D:D:D

Bu sene fb ile dört maç yaptık ilk maçta 1 gol bir penaltımız verilmedi yenildik aykut a göre fener süper oynadı hakemler hata yapmadı ikinci maçta fb bize ofsayttan gol attı ikinci yarı resmen ezerek 3 gol atıp maçı kazandık aykut gene hakemler beşiktaşı kolluyor diye ağladı üçüncü yani kupanın ilk maçı de souza Q7 ye yumruk attı Q7 karşılık verdi de souza kendini yere attı utanmadan yerde kıvrandı Q7 kendini yere atmadı kırmızı kart yedi üstüne 5 maç ceza aldı klasik şekilde de souza ve mehmet ekici ye hiçbir şey yok aynı maçta son dakikada hakem net penaltımızı vermedi maç berabere bitti maç sonunda aykut hakem Beşiktaşı kolladı tacımızı çaldı dedi.Dördüncü maçta Babel nizami gol attı gene hakemlerin gözüne perde indi golü iptal ettiler pepe nin ilk müdahalesine kırmızı kart çıkarıldı maç devam ederken 3 kere korner atarken Q7 ye ellerine ne geçerse attılar (bu arada Q7 tahrik edici hiç bir hareket yapmıyor) en son Şenol Güneş in kafasını yardılar maç tatil oldu aykut Şenol Güneş in kafasında kan yoktu dedi bir adam daha ne kadar utanmaz olabilir.Bugün de başkanları çıkmış herkesin gözünün içine bakarak yalan söyleyip Beşiktaş ın hükmen mağlup olmasını söyledi.İnsan biraz utanır sıkılır yav

• Beğen
Tepkiler: drsalihsert
Yarın birileri istese de istemese de maç hükmen galip olarak bize verilecek, asıl fenere verilecek diğer cezalar ne olacak, mesela önümüzde ki sene için kupadan men cezası gelecek mi. Uefa yarın çıkacak kararı bekliyor. 2024 hedefini fener için heba edecekler mi etmeyecekler mi göreceğiz.

Fenerbahçenin yaptığı açıklamalarda en gözüme batan kısım şu oldu. Olaya beşiktaş ya da fener olarak değil de Türk futbolu olarak baktığımızda bunlar şöyle bir mantık istiyorlar. "Bugüne kadar kurallar uygulanmadı, mağdur edildik. Bundan sonra da kurallar uygulanmasın. Geçmişte yanlış karar verildi mağdur olduk, şimdi de yanlış karar verilsin."

Arkadaşlar ben 20 yaşında bi gencim. Ben Beşiktaşlıyım. Benim istediğim şu; gerekirse bugün beşiktaş şampiyon olamasın, tüm takımlara büyük yaptırımlar olsun. Ama arkasında durulsun. Bugün fenerbahçeye büyük bir ceza verilsin, o taraftarlara büyük bir ceza verilsin. Ama yarın da arkasında durulsun. Saha içinde hakemin hataları olur olmaz, ona karışmıyorum. Ama caner o cezayı aldığında, bu bir emsal olsun. Bir başka futbolcu aynısını yapınca yine o cezayı alsın. Bir taraftar, holigan olma yoluna adım attığı an ÖMÜR BOYU tüm müsabakalardan men edilsin. Kararlar sert ve istikrarlı olsun ki 2-3 sene sonra bu ülkede futbol düzelsin. Tekrar ediyorum, ben 20 yaşındayım. 10 sene sonra eğlenceli bir şekilde futbolu takip etmek istiyorum. 60-70 Yaşında insanların, kendi gününü kurtarmak için kaçış yollu kararlar almalarından bıktım.

Bu hafta sosyal medyada sürekli, o savaş alanına dönen gs-fb derbisinin korner kullanırken sahaya atılan videoları dolaştı. Orda yapılan çok yanlış bir şeydi ve bana kalırsa en ağır yaptırımlar ev sahibine ve taraftarlara uygulanmalı, maç tatil edilmeliydi. Ama fenerbahçeli yöneticiler o günleri ya da benzerlerini göstererek "o gün adamın kafası yarıldı tatil edilmedi, bugün neden edildi" diyorlar. Arkadaşlar, doğruyu görünce hatayı hatırlatarak istikrar istemeyin. Hatayı görünce doğruyu önererek gelişime yol açın.

Sahada bir futbolcuya çakmak atılsın, yanına düşsün, polis hemen o tribünü boşaltmalı. Gerekirse maçı iptal etmeli. 4-5 maç sonra o tribündeki taraftar birbirine mukayet olmaya başlar. Biri hata yaparsa onu direk polise elleriyle teslim eder. Birine en ufak bir saldırı girişimi olduğunda bu kararı verirseniz (ama her seferinde taraf gözetmeksizin verirseniz) bir seneye kalmadan herkes akıllanır, herkes yola girer. Yukarda kullandığım sözü tekrar ederek bitirmek istiyorum

Doğruyu görünce hatayı hatırlatarak istikrar istemeyin. Hatayı görünce doğruyu önererek gelişime yol açın.

Yahu bu ülke zaten bu hale geldi suç işleyen ceza görmüyor ki yok onu affet yok bunu affet şuç işleyenin yanına kar kalınca suçlular giderek arsızlaşıyor

Geçen gün ali gültiken çok güzel örnek verdi ingiltere den adamlar imajlarını korumak için hiçbir hatayı affetmiyor dedi doğruda yani ama tff fener ligin içine edip üzerine sıva yapmak için kıyasıya yarışıyor. Olası bir tekrar maçında uefa nın yerinde olsam, tff yi hükümsüz kılar yeni bir seçim yapmasını sağlarım.(bilmem böyle bir yetkisi varmı) cidden bunlar futboldan soğutuyorlar adamı.

Kararı alanları kutluyorum yav birde yok seneye kupaya katılamayacak diye ahkam kesiyorlar sanki çok önemli bir kupaymış gibi iki senedir kupada Fenerbahçe için canımıza okudular geçen sene her türlü çirkefliği yapıp maçı kazandılar bu senede şenol Güneş i hastanelik ettiler birde utanmadan Beşiktaş hükmen mağlup olmalı dediler:Federasyon şimd fenerlilere madalya da taksın

• Beğen
Tepkiler: Berke
Şampiyon Beşiktaş yazdıracağız.

• Hahaha
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri