Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2018/2019

Canerin instagram resimleri yoruma kapalı
Sürekli kavga halinde sert giriyor birisinin ayağına kıracak yakında çirkeflik yapıyor
Beşiktaş kültüründe çirkeflik yok bana ters geliyor
Bir an evvel takımdan gitsin yaptığı pas hatalarıda cabası

Scudo
@mertgulkokan Aynen öyle ya değilse burak çoktan gelmişti takıma. Devre arası yollanmalı avrupa da yakar bu caner bizi aksi halde hic idare edilecek yanı yok bu adamın.

(link)

::: cimbom'lu...

Dün bizimkiler öyle bir oynadı ki sanki Avrupa dan elenmek istiyorlarmış gibi geldi nasıl bu kadar kişiliksiz ve ruhsuz oldu bu takım anlayamadım anlaşılan para bozdu takımı 2012 den beri ilk defa bu sene takımı izlemek istemiyorum resmen eziyet gibi oluyor maç izlemek

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
188781
Kardeş takımları kazandı pek üzülmemeleri lazım aslında.???

ippon
trt sporda yorumluyorlar maçı,yav 7 tane atmışız ömer üründül tutturdu maçın kırılma anındaki burağın golü ofsayt diye diye bi yerlerini yırtıp duruyo:koptum:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@seko35.50
Atı alan Üsküdar’ı geçti. Üründül kendi çalsın kendi söylesin;)

@ippon 5 fark kazanmak için yeterli midir?

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
@hamlet2006
Ben yeterli görmüyorum kendilerini kazanmış saymasınlar!

inanılır gibi değil şu üründül ne enteresan adam:kötü: gerçi bir milli maçta "pozisyon bence ya gol olur ya olmaz" diye tahmin yürüten adamdan çokta şeyttmemek lazım

@seko35.50
Ömer Üründül'ü bilmem ama Anadolu Ajansına göre maç hâlâ 2-3 imiş.

Vites oranı gibi skor ???

• Beğen
Okan Buruk maçı AA dan takip etmediği için rakibini tebrik etti ?

• Beğen
hamlet2006 onların aklı hala başka yerdede ondan maçı takip edememiştir:suspus:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bu sene koca ilk yarıya çöpe attı bizimkiler hoş geçen senede ilk yarıyı çöpe atmışlardı ama iş işten geçti artık şampiyon olmamız için başakşehir in resmen intihar etmesi lazım

Geri