Scudo Sports

Beşkayalar (Aytepe) dayanıklılık antrenmanı

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.766
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
Beşkayalar ( Aytepe ) Dayanıklılık Antrenmanı | Vlog 1

Gopro 3 ile çekildi. Aynı zamanda ilk çekim tecrübem oldu. Video editlemesi ve çekimi de oldukça emek istiyormuş...

Bu turda yaşadıklarımı anlattığım video youtube kanalımda paylaştım. Kanalıma abone olup bana destek olursanız çok sevinirim. Bundan sonra tüm sürüşlerimi sizlerle paylaşacağım.
Kendi uzun yol tecrübelerimi sizlerle paylaşmak için 4 Günde 1358km lik olan Sarıkamış turumuda gün gün anlatacağım.

Dosyalar

• youtube kapak 2.jpg
    youtube kapak 2.jpg
    185 KB · Okunma: 35
Scudo
Her şey yolunda, cok güzel tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
@Özcan güler Sanırım kulaklıgınız sony nın ws modeli bende de o model var trafiğin oldugu yolda dışardan ses alma özelliğini açsam rüzğardan müzik duyulmuyor tek sağ tarafı takayım trafik olan tarafı takmayayım desem kulaklıklar birbirine bağlı yerinde durmuyo bi türlü randıman alamadım siz nasıl kullanıyorsunuz

• Beğen
@erdal41 Aynen kullandığım kulaklık. Uzun yollarda devamlı sabit gittiğimden dolayı çift kulaklık takıyorum. Araç sesleri rahatsız ediyor.

Çift kulaklık takmak, ayrıca araçların arasından, şerit ortasından gitmek çok riskli. Güzel video :harika:

@kallone Emniyet şeridine bir araç girdiğinden dolayı mecburen o şekilde devam ettim tabii ki belirli bir süre. Sonra tekrar emniyet şeridine girdim. Trafiğin yoğun olduğu yerlerde kulaklığın sesini kısıyorum. Beğeni için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: kallone
Emeğine sağlık...

• Beğen
Öncelikle tebrik ederim. Seyri de pedallaması da güzel bir tur olmuş.
Videoyu izlerken D100'ün Hereke'den Şirinyalı'ya kadar olan kesimindeki tırtıklı yoldan şikayetçi olmanızı bekledim. Ama olmadınız maaşallah. Bu yolun en nefret ettiğim kısmıdır. (Videoda 05:48'de başlıyor)

@Muhammet Ertop Teşekkür ederim. İlk çekim tecrübesi ile ancak bu kadar çıktı. O yollara o kadar çok alıştım ki :D Uzun yollarda çok daha bozuk yollara denk geldiğim oldu. Bu sebeple bu yollar normal gelmeye başladı.

@Özcan güler
Hocam e5 in kocaeli bolumunun buyuk bir kisminda emniyet seridi yok sanirim , sizin istanbuldan ayteoeye kadar olan rotanizi nasil yaptiniz ,emniyet seridi olmaya bolgeden ilerleyisiniz nasil oldu tavsiye eder misiniz yoksa alternatifi var midir?

Geri