Scudo Sports

beslenme programı

Emircan burn veya benzeri içecekleri kesinlikle kullanma. Senin yaşında bu tarz şeylere ihtiyacın kesinlikle yok. Hem de zararlı olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Dizman
Scudo
Emircan seninle aramızda birkaç yaş ve bayağı kilo farkı var. Burn veya powerade gibi içecekleri kullanma derim. Ben spor salonuna gidiyorum 4-5 saat orada kalıyorum( içinde havuz falan olunca insanın kalası geliyi hep :D). Zaten giderkende bi 10 km bisikletle gidiyorum spor salonuna. Bir zaman denemek için spordan sonra powerade'i denedim hiçbir şekilde etkisi yoktu. Benim kararımca sende bi spor salonuna yazıl. Hem kondisyon kazanırsın hem de formunu zinde tutarsın :in:

@SeLiM ESENER

98 doğumluyum mart da 13 bitcek 14 e gircem ama 13 bittiği için 13;)

bizim antreman uzadı geçen hafta 2 saat sürdü son 30 dk sert şekilde maç yaptık powerade in etkisi büyük oldu bence işe yarıyor ama burn çok dehşet :D

Boş yere karaciğerini yoruyorsun.Hiç gereği yok.

bak öyle nasıl beslenirim filan die düşünme senelerce kürek çektim ne bulduysam çatlayana kadar yedim ne 1 gram aldım nede 1 gram verdim gücüm kuvvetimde gayet yerindeydi ama sporu bıraktıktan sonra yemek yeme alışkanlığınıda bırakmak zorundasın yoksa bikaç seneye kendini tanıyamıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: observer
Geri