Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Beyaz Trek Fx 7.3'üm (2011)

hayırlı olsun, hergün pedallayabilmeniz dileğiyle, çok güzel bir makina.

• Beğen
Tepkiler: Fahrettin Kılıç
Scudo
@Harun Sayı

teşekkürler,

hergun dileği için teşekkürler, işe gidip gelirken kullanacağım özellikle.

yaş ilerlemeye başladı, :Skull-175 kalbi koşturmak, damarları açmak lazım...

• Beğen
Tepkiler: Cyclist999
@Fahrettin Kılıç

yollar düz ise amortisörsüz aldığına şükredeceksin diyorum 7.2 kullanıcısı olarak

@Fahrettin Kılıç

aynı işi yapan resmi kurumlardan bir ülkemdekine bir de kanadaya mail attım kanada ertesi gün cevapladı diğeri halen bekliyoruz!!
aslında beklemiyorum açık söyliyim :)

@Gökay ÜNGÜDER

inşallah haklı çıkarsınız. yollar düz (asfalt) ama çok bozuk... eller için jelli eldiven aldım ama arka taraf için şimdilik bişey yapamayacağım... :)

@Gökay ÜNGÜDER

haklısınız... ciddi ciddi düşünmemiştim herhalde. utandım şimdi kendimden...:eek:

@Fahrettin Kılıç

bi süre bilekler ağrır. sonra alışır. sele ayarı ve lastik basıncı çok yüksekse bu ağrı daha da artar. asfaltın bozuk kısımlarına mümkün olduğu kadar girmeyin. düzgün yollar bulup gidin orada binin derim.

• Beğen
Tepkiler: Fahrettin Kılıç
Sadeliği ile göze çarpan hoş bi bisiklet iyi günlerde kullanın:)

aramıza hoşgeldiniz Fahrettin bey, bisikletiniz gece feneri gibi olmuş, güle güle kullanırsınız inşallah.

Hayırlı olsun. Çok güzel bir bisiklet, ben de ikinci bisiklet olarak almayı düşünüyorum şu sıralar,

güzel bisiklet arka tekere en kalın hangi ölçüde lastik takılabiliyor acaba. mesela 700x37 falan

Iyi gunlerde kullanin, cok guzel duruyor.
Yakin bir arkadasim da aynisindan kullaniyor, cok da memnun kendisi...

• Beğen
Tepkiler: ramon71
Çok tatlı bisiklet, hayırlı olsun:in:

öncelikle bisikletin hayrlı olsun dostum ..ben de önmzdeki ay aynı renk aynı modelden almayı düşünüyorum ama 22.5 inç olarak beyaz renk gelmemiş diye öğrendim.boyum 1.89 20 inç bana uyar mı diye tereddütteyim.senin bisiklet 20 lik mi ? bana ufak gibi geldi biraz

Geri