Merhaba, Beykoz Spor ormanı hakkında bazı sorularım var, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim:
1. 24 saat açık mı?
2. Akşamları ışıklandırma var mı?
3. Çocuklarla beraber sürmek için uygun mu, alt yaş sınırı var mı?
4. Araba ile gitmek istesek kendi park yeri veya civarda park yeri var mı?
5. Yakınlarda büfe, kafe, tuvalet gibi mekanlar var mı?
Teşekkürler.
Bu cep artık parkın girişi için ayrılan yol oldu galiba değil mi? Zannediyorum artık içeri girmekten başka şansımız kalmadı ya da yine şimdi Maps'ten bakıyorum az daha ileride asfalt fabrikası var onu hemen geçince ara sokaklar falan var oralara bir yere park yapılabilir mi? Bir de geçenlerde bi öyle keşfe diye gideyim bakayım dedim, TEM'in üstünden geçen üst geçitin bariyerleri inikti. O zaman giriş yasak anlamına mı geliyor acaba yoksa o bariyer motorlu taşıtlar girmesin diye mi?4- Civarda park yeri var girişe gelmeden 50m de ücretsiz (cep) sağda .
299835 dosyayı görüntüle
İrfan Hocam selamlar.Ana yoldan giriş için bir tadilat yapıldı, ana giriş kapısına 150 metre önceden cebe girerek ulaşıyorsunuz, kent ormanına arabanızla girip güvenle park edebilirsiniz.
Kent ormanı içine girdikten sonra spor ormanı girişi ayrı. Bariyerler kapalı duruyor ki araç girmesin. Bugünlerde istatistik amacıyla girişte kısa bir form doldurtuyorlar. En son dün turladık, çok keyifli, sakin, araç yaya yok, kuş sesleri eşlik ediyor.
304924 dosyayı görüntüle