Scudo Sports

Beykoz

‘İstanbul’ veya ‘İstanbul Anadolu’ gibi bi başlık olmadığı için buraya yazayım yine en aktif bisikletliler bu taraflarda olduğu için; Beykoz, Şile, Riva, Ağva, Çekmeköy, vs. gibi Anadolu’nun kuzey ilçelerinde, köylerinde sürüş yaparken tam 70-80. kilometrelere gelmişken şöyle mis gibi bi köftedir, kebaptır yiyebileceğiniz yer tavsiyesi olan var mıdır? Mesela, Bıçkıdere civarında Değirmen Garden diye bi mekanda bi köfte yedim geçenlerde baya iyiydi. Bu gibi tavsiyeleri olan üyelerimizin paylaşımlarını bekliyorum efendim, doğayla iç içe girmişken çıkarıp da jelibon yemek istemiyorum ya, çok yapay geliyor.

Scudo
‘İstanbul’ veya ‘İstanbul Anadolu’ gibi bi başlık olmadığı için buraya yazayım yine en aktif bisikletliler bu taraflarda olduğu için; Beykoz, Şile, Riva, Ağva, Çekmeköy, vs. gibi Anadolu’nun kuzey ilçelerinde, köylerinde sürüş yaparken tam 70-80. kilometrelere gelmişken şöyle mis gibi bi köftedir, kebaptır yiyebileceğiniz yer tavsiyesi olan var mıdır? Mesela, Bıçkıdere civarında Değirmen Garden diye bi mekanda bi köfte yedim geçenlerde baya iyiydi. Bu gibi tavsiyeleri olan üyelerimizin paylaşımlarını bekliyorum efendim, doğayla iç içe girmişken çıkarıp da jelibon yemek istemiyorum ya, çok yapay geliyor.
Polonezköy'e kahvaltı sürüşlerimiz olur arada sırada, Yeji Dohoda isimli yerde çok kahvaltı ettik. Kahvaltı veren yerler bol.

Riva merkezde tostçumuz var - Riva Tostçusu

Beykoz Spor Ormanı içinde Bisiklet Cafe var, tatlı tuzlu, yemek tabakları vs.

Anadolukavağı'nda waffle iyi gider, bir çok yerde yenir iskele civarında

Beykoz sahilde Gümüşsuyu Restoran Belediyenin işletmesidir

Riva Alibahadır köyü çıkışında Demircan Restoran - muhtelif yemekler

Ömerli'yi geçince Şile yolu üstünde gözlemeciler olabilir

Yine Ömerli yolu üstünde Üvezli sapağına yakınca Samsun Çakallı Menemen Tesisi

Polonezköy'e kahvaltı sürüşlerimiz olur arada sırada, Yeji Dohoda isimli yerde çok kahvaltı ettik. Kahvaltı veren yerler bol.

Riva merkezde tostçumuz var - Riva Tostçusu

Beykoz Spor Ormanı içinde Bisiklet Cafe var, tatlı tuzlu, yemek tabakları vs.

Anadolukavağı'nda waffle iyi gider, bir çok yerde yenir iskele civarında

Beykoz sahilde Gümüşsuyu Restoran Belediyenin işletmesidir

Riva Alibahadır köyü çıkışında Demircan Restoran - muhtelif yemekler

Ömerli'yi geçince Şile yolu üstünde gözlemeciler olabilir

Yine Ömerli yolu üstünde Üvezli sapağına yakınca Samsun Çakallı Menemen Tesisi
abi biz benzinliklerde sefiller gibi yere masa kurup kola sandviç yiyip devam ediyoruz, sizinki güzelmiş :)

Herkese merhabalar,
Bisiklete yeni başladım yaşım 31, Carraro Sportive 227 model bir şehir bisiklet aldım yeni. Sancaktepe, Ortadağ'da oturuyorum.
Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum, yakınlarda olan varsa tanışmak beraber bisiklet sürmek isterim. Başlangıç seviyesi kask ve giyim önerilerinize de açığım :)

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri