Scudo Sports

bi TREK gördün sanki :=)

Scudo
Ah ah nerde o günler abi.Öğrenci adamın anca hayallerini süsler o jantlar.:)

erhan abi güle güle kullan gerçekten jant ve tellerin uyumu iyi oldu montaj sırasında seni biraz korkuttum ama sadece seni heyecanlandırmak içindi tellerin uyumlu olacağını başından beri biliyordum aslında ama nasılda bisiklet üstünde ip gibi ayarladım dimi

• Beğen
Tepkiler: ErhanYılmaz
Süper olmuş erhan kardeş..ALLAH Daha iyilerine banyoda yıkamak nasip etsin.. :) Paylaşımın için tşk ler.İyi forumlar...

[çok iyi güle güle kullan

QUOTE=ErhanYılmaz;507328]canlarım :) bisikletimin son halini gururla sunarım :D
kıskananlar çatlamasın :ha: iyi seyirler
Delta bisiklet Levent abi Bikeandoutdoor Murat usta Velespit Ali hepinize bir kez daha teşekkürler ayrıca montajda benden yardımlarını esirgemeyen Hasan(hanss)ve Ersin sizlerede bir kez daha buradan çok teşekkür etmek istiyorum görüşmek üzere saygılar

KADRO : Trek 6300 2009
ARKA AKTARICI : xtr 971 sgs
ÖN AKTARICI : lx 581
VİTES KOLLARI : xt 770
RUBLE : xt 770
ZİNCİR : Kmc x9 gold
AYNAKOL : xt 770
ORTA GÖBEK : xt 770
FREN ÖN / ARKA : Avid juıcy 7
FREN KOLLARI : Avid juıcy 7
ARKA GÖBEK : xt m756
ÖN GÖBEK : xt m756
PEDALLAR : xt m540
GİDON : scud carbon+7075
BOYUN : easton ea50
FURÇ TAKIMI : Cane Creek
SELE : Sele italia slr 135gr
SELE BORUSU : promax
SELE KELEPÇESİ : Bontrager
JANT : Dt swiss 4.2d
JANT TELLERİ : Dt swiss(arka-comp)(ön-revo)
LASTİK : Schwalbe fruıos fred 295gr
RENK : kiremit_gri
JANT EBATI : 26
VİTES SAYISI : 27
MATARYEL : alüminyum
AĞIRLIK : 10.6kg
SIZE : 18.5
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
umarım çok daha güzelleri sizin olur herkeze iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: sadana
@hansss

evet hasancım gerçekten herşey çok güzel oldu sayende ;) ellerine sağlık kardeşim

@tuninger_haa

evet bugün karbon görünüme büründü sele borusu :) nasıl olmuş.? ;)
(link)

@ErhanYılmaz

Cok iyi olmus valla, bende gidondaki spacerlari kaplamak istiyorum, bu carbon uygulamasini yapmak zormu yoksa yapistirma gibi birsey mi?

@Ozzgurr

öncelikle çok teşekkür ederim
bu stecker gibi bişey yapıştırılıyor uygulaması çok basit.! özel bir malzemeden üretilmiş yapışınca asla çıkmıyor..tabi değişik markaları var,kalitelisini almak lazım.! bu malzeme bana ait olmadığı için detaylı bilgi veremiyorum..uygulamasını sağolsun sitede sportmen (ahmet) adlı arkadaşım yaptı kendisinden detaylı bilgi alabilirsin

Süper bisiklet olmuş , bende bir Trek toplıcam.
Güle güle kullanın.
Bu arada Trek 8.500 kadro alsam iyimidir ?

• Beğen
@Bibendum

Trek 8500 kadro Trek alü serisinin en üstü oluyor.. süper bir kadro umarım bir 8500 toplarsınız

Bisiklet harika olmuş. Beğendim keratayı :)
Bu arada bir şeyi merak ettim, kapladıktan sonra sele borusunun giriş çıkışı rahat oluyor mu? Yani muhtemelen biraz kalınlık yaratmıştır diye düşünüyorum da ondan sordum :)

@littlesign

çok teşekkür ederim önce sele borusunu her zaman kullandığım yüksekliğe ayarladım..sonra sele borusunun dışarıda kalan kısmını karbon kapladım.. olay bundan ibaret basit yani büyütmeyin :)

kazasız sürüüşler hayırlı sürüşler ( trek markasını hiç kıskanmadım şuana kadar.)

• Beğen
@Ferdi ONAT

Trek markasını ve modellerini bende bu güne kadar kıskanmamıştım ancak 2009 modelleri gerçekten çok hoş. Renkler dizayn vs. Bende 2009 modellerde 6700 ve 8500' ün renklerini beğendim. Ne diyelim darısı bizim başımıza olsun:)

@Ferdi ONAT

efendim teşekkür ederim size TREKK.! markasını bir nebze olsun kıskandırabildiysem ne mutlu bana :)

Geri