Scudo Sports

Bianchi 2008 dağ bisikletleri

Scudo
@mightywings
14.8 kg diye hatırlıyorum fakat mesai saatleri içerisinde daha saglıklı bilgi verebilirim

• Beğen
Tepkiler: mightywings
Sayın Ali Sundu Sizden Acil yanıt bekliyorum

Geçen hafta Bianchi Magmun aldım çift amortisörlü fakat memnun kalmadım. Aldığım bayiye durumu bildirdim. Bisiklette hasar yok ise değiştirebiliriz dediler.

Karar veremiyorum yardımcı olur iseniz çok seviniriz. Aşağıdaki seçeneklerden hangisine karar vermeliyim.
Önceden süper Peugeot'um vardı. Dağ yokuş asfalt demez hızla giderdi. Ayrıcana da hiç yormazdı.

Amortisörsüz Şehir bisikleti mi Esprit

Amortisörsüz Dağ bisikleti mi Shape

Yoksa tek amortisörlü stratos mu, wap mı ?

İstediğim hız ve çok fazla yormayan bir bisiklet.
Ve de bir de ekonomik.

4 yaşındaki oğlumada 20 jantlık Hawk aldık.
O da bu yılki katalogta yok sanırım.

Lütfen Cevap verin, Yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi çalışmalar
Ç.Gürkan

Amortisörsüz Dağ bisikleti mi Shape
"Bence akıcı bir bisiklet olmasını istiyorsanız shape modelini secebilirsiniz !!
alternatif markalara göre üstünlüğü cok fazla olan ve fiyat olarakta çok uygun olan bir modeldir , mesela vites sisteminin full acera olması gercekten olumlu bir durumdur ,ayrıca entegre maşa sistemi mevcuttur bunun yanı sıra duble ve özel örüm cantları var en önemliside 616.00 ytl dir ve axsees kartınıza 9 taksit yapılmaktadır bence hiç düşünmeden alınacak bir modeldir ...KESİNLİKLE HEMEN ALIN "

• Beğen
Tepkiler: çiğdemtgürkan
sayın alisundu; öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...

bundan 6 ay önce 500YTL. nakite orion ds aldım... o zamanki liste fiyatı 592 liraydı ve ben iyi bir fiayata aldığımı düşünüyordum... ancak bisiklette yapılan yeniliklerle beraber (frenler, tekerlek seti vs.) liste fiyatının 510 liraya düşmüş olması bana keşke biraz daha bekleseymişim dedirtti...

ayrıca forumda bir warriorkenan nickli bir arkadaşın orion ds'i 410 liraya aldığını okuyunca daha fazla pişmanlık yaşadım...

en azından yenilenmiş modeli 510 liradan almış olmak isterdim... çünkü ilk bisikletimi 30 yaşında alabildim ve yenilemeyi de düşünmüyorum...

herneyse...

size asıl sormak istediğim konu; bisikletimin üstünde siyah fon üzerine gümüş şeritlerden oluşan ve üzerinde "MARCH" yazan bir sele var...

ilk bakım esnasında başka bir bayide orion ds'lerin üzerinde "ENERGY" yazan gümüş ve kırmızı şeritli bir sele gördüm...

benim bisikletimin selesinin neden farklı oldıuğunu sorduğum bayi yetkilisi bisikletin 2006 üretimi olabileceğini söyledi. daha sonra da bisikletin altına bakıp 206.... bir rakamı göstererek bana bisikletin 2006 üretimi olduğunu söyledi...

oysa ki bisiketi aldığım bayi bisikletin yeni olduğunu 1-2 gün önce monte edildiğini söylemişti...

sizce benim bisikletim 2006 üretimi midir?

eğer öyleyse gerçekten pahalı almışım demektir diye düşünüyorum.

önceki mesajlarınızdan anladığım kadarıyla elinizde eski yıllara ait orion ds ler var. bunları kaça veriyorsunuz? uygun fiyata bulabilirsem bir tane de kardeşime almayı düşünüyorum...

vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim...

Bu arada Ali Sundu bey yanlış anlamazsa;Bianchi markasını bu kadar ön plana çıkardığına göre,kullandığı bisikletinde Bianchi olması gerektiğini düşünüyorum.Profiline TREK logosu pek yakışmıyor,yanılıyormuyum?

@murattaner

Firmamız Sundu bisiklet olarak kişisel eleştirilere acıgız ,tabiki haklısınız ben trek kullanıyorum fakat bianchi ve trek satıcısıyım ayrıca her zaman aynı bisikletide kullanmıyorum farklı farklı bisikletleri kullanmamız söz konusu. Bianchi ön plana cıkarmamın sebebi ise gercekten 2008 yılında cok ilerlemeler kaydedildi ve 2009 içinde daha gelişmeler söz konusudur, artık bianchinin profeyonel bisikletleri olacak işte bu yüzden ön plana cıkarmamız gerektiğini düşünüyorum ..

Saygılarımla!!

Örnek :Bianchi ultimate modelini inceleyiniz!
Bianchi spin modelini inceleyiniz !
Bianchi shape modelini inceleyiniz!

sayın Ali Sundu, wap ve orion ds arasında katalogda görebildiğim kadarıyla disk fren ve maşa farkı var, peki başka ne farklılıklar var? örneğin kadro boyu ve toplam ağırlıklarıyla ilgili bilgi alabilirmiyim?

wap ilk olarak üretime alınmış bir modeldir gecmiş senelerde üret,len bir model değil agırlık olrakta 15 kg dır

saygılarımla!!

Geri