Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Adrenaline 26 mi Claud Butler Black Hawk 26 mi

Timbildor

Üye
Tepki
4
İsim
Kuntay
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
(link)

(link)

Bianchi çelik kadro onun harici özellikler benzer ikisi de 470 tl alacak olsanız hangisini alırsınız neden ?

Scudo
Iki konu acmaniza gerek yoktu, diger konunuza arkadaslar ne güzel yaziyorlar. Böyle yampmayin neolur, bi konu altindan devam etseniz cok iyi olur. Degsik konu olsa sorun degilde ayni konu olunca sadece konu kirliligi oluyor.
Bianchi adrenaline 26 bu bisiklet alınır mı?

Ben alacak olsam 100 Tl daha koyup bunu alırdım ; (link)
Çünkü Rockrider'in maşası ve kadrosu daha iyi :harika:

@İbrahim Yazıcıoğlu

Yukarıdaki Claud Butler (alimünyum) ve Bianchi (Çelik) için en uygun fiyatlar 470 er liraya bulduk. Önerdiğiniz bisiklet 650TL. Peki paramız sadece 500 lira ise hangisini önerirsiniz?

@korombo
Bianchiyi önerirdim. 2. ellerede bakın,daha iyi bisiklet alabilirsiniz :)

@İbrahim Yazıcıoğlu
Cevaplarınız için teşekkürler, son bir sorum: 470 liraya değer mi fiyat performans açısından

@korombo
Merhaba öncelikle aramiza hos geldiniz,

Yukarida bulduk demissiniz, bulduk derken konuyu acan üye ile bir baglantinizmi var? Diger silinen konuyada yazmistiniz sanirim?

@Murat Cömez
Timbildor arkadaşımdır, bisiklet alacağım için seçerken bana yardımcı oluyordu ben foruma sonradan katıldım.

@korombo
Bence değer,bakımlarını ve ayarlrını eksiksiz yaparsan seni yarı yolda bırakmaz.

@korombo
Bende eskiden bianchi speed kullanıyordum memnundum yani :harika:

• Beğen
Tepkiler: korombo
@Timbildor iki üç kiloya kadar hangisi hafifse onu al.zannedersem Aliminyum kadro daha hafiftir.

Bu tür bisikletlerde kalite secimi olmaz hepsi ayni seviyededir, agirlik konusunda ise 3-4 kilo az bir fark degil. Ben olsam hafifini alirdim. Bisiklet secimi icin konu acilirsa böyle kafaniz karisir, 100 kisiden 50si bianchiyi sever 50si de digerini ve böylece ikiside esit duruma gelir.

Agirlik fark etmez diyorsaniz hosunuza gideni alacaksiniz ki sonra kafanizda hic bir soru isareti kalmasin. Sizin hosunuza mesela bianchi gider ve cogu arkadaslar digerini tavsiye eder, sizde gider digerini alirsiniz, sonrada keske bianchiyimi alsaydim diye üzülürsünüz.

@korombo Ben daha hafiftir diye söyledim.Gönlünüzden geçeni almanız daha iyi olur.Aynı zamanda pişman olmasınız.

bianchi olan hoş duruyor,şehir içi aksam yaklasık 30 dk sabah yaklasık 30 dk kullanımda işten işe gidip gelmek için şehir bisikleti yerine arkadasın attıgı bianchi alınırmı?

Beyler bu bisiklet 285 tl nasış sizce

Satın alıyım mı

Resimşer

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    79,8 KB · Okunma: 12
  • image.jpeg
    image.jpeg
    123,9 KB · Okunma: 10
  • image.jpeg
    image.jpeg