Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi AFX 8027 kadro çatladı

Tepki
3
İsim
Hakan
Merhaba iyi günler herkese. Bianchi Afx 8027 2015 model bisikletimde kadrosunda çatlak buldum. Yaklaşık 1 ay önce çok ince boya söküğü vardı. Sanırım kullandıkça büyüdü ve bu hale geldi. Ve kadro pedal çevirdikçe yani esnedikçe çok ses geliyor. "Çıt çıt şeklinde". Bisikletin garantisi bitti ama birşey yapılabilir mi?

NOT: Sele borusu yüksekte kullanılmamıştır.

IMG_5155_1.jpg

IMG_5152_1.jpg

IMG_5151_1.jpg

Scudo
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Accell bisiklet'le iletişime geçtiniz mi ?

• Beğen
Tepkiler: Tesla.Motors
@kerem E Teşekkürler. Evet iletişime geçtim. Garantisi bittiği için birşey yapamayız dediler. Dün Bianchi bayisine gidip kadronun aynısını sordum. Yüksek bir fıyat verdi.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
bu saatten sona kullanmak tehlikeli olur en iyisi üstündeki vites grubu-fren ne varsa satın yeni bir bisiklet bakın.ilk önce kendi güvenliğinizi düşünün

Kaynakla falan uğraşmayın ya yeni bir kadro alın 2. El falan ya da parça parça satın bence

• Beğen
Cok iyi olmus 300 tl zarar ettiniz :):cool::eek:

Hocam bence ekonomik durumunuz yeni bir velespit edinmeye yetiyorsa farklı lezzetleri tatmak hoş olucaktır...

• Beğen
Burak uzunun dirt jump bisikletinde kullandığı bir kaplama vardı kadro kadar sağlam bir malzemeyle onu tutabiliyordu bi onu araştırın derim ben araştırdım ama bulamadım :(

• Beğen
@Tesla.Motors

Urun hatali oslem yapacaksaniz de beni baglamaz de sikayet ederim de

• Beğen
Uluslararası Bianchi ile iletişime geçmeyin deneyin.

• Beğen
@kerem E

Yok haklısınız, İtalyan bianchi tabii ki de çok daha kaliteli bisiklet üretiyor ama ben yine de bir şansınızı deneyin derim,bir e posta atmak zor olmasa gerek :)

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Kadro hariç herşeyi söküp, eski bir İtalyan Bianchi ye takın.. Sürüş konforunuz bile değişir..

geçmiş olsun. çatlağın tam kaynağın üzerinde görünmesi biraz tuhaf geldi bana. normalde düzgün yapılmış bir kaynak birleştirdiği metallerden daha sağlam olur. sizin gönderdiğiniz fotoğraflarda birleştirilen parçalar yerinden oynamamış ama kaynak üzerinde bir deformasyon var gibi görünüyor. konunun uzmanı değilim, yalnızca mesleğim gereği kulak aşinalığım var biraz. belki kaynak eğitimi almış ya da deneyimli arkadaşlar daha iyi yorum yapabilirler, ancak bence bir kaynağın bu şekilde çatlaması en başta kaynağın sorunlu olduğuna işaret edebilir.

eğer kaynak kusurluysa bu üretim hatasına girer.

Herkese vakit ayırıp ilgilendiği için teşekkürler. Accell bisiklet ile görüşme sağladığımda, yetkili servislere gitmemi söylediler. Ben de bianchi bayiisine gittiğimi söyledim. Bayii değil tam yetkili servisine gitmemi söyledi. Ben de İstanbul'da bulamadım.

@Ozy dediğiniz +Sorunun aynısını Accell bisikleti arayıp söyledim. Biz burdan birşey yapamıyoruz, servise gidin dedi.

Anadolu yakasında var mı bildiğiniz?

@Tolga Çelebi Nasıl iletişime geçebilirim?

@Tesla.Motors maalesef benim bildiğim bir yetkili servis yok. en kötü yine bayiden öğrenmeyi deneyin, onların bildiği vardır mutlaka.

• Beğen
Benim carraro cr12 çatladığında da aynı cevabı vermişti accel bisiklet. Fakat şöyle bir güzellik yaptılar cr52 kadroyu uygun fiyata teklif ettiler. Mecburen kabul ettik.

• Beğen
Kızıltoprak / Fenerbahçe stadının biraz ilerisinde "Accell Bisiklet" bayisi var.Benim bildiğim en büyük bayi ve servis hizmeti orası.

İlgili kişi Hüsamettin bey,

Kolay gelsin,

• Beğen
Geri