Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Exit Hakkında Bİlgi??:

Scudo
Forumu araştırmanı öneririm ;

Ayrıca ;

"EXIT" hafif fakat dayanıklı değil ilerde kadrosunu değiştirmeye kalktığında sana + masraf cıkarıcak bir bmx , onun yerine aynı fiyata Corratech 'Tibial 2' var başlangıc için ideal bir Bmx ' tir , hafif ve sağlamdırda ;
Görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
öyle diorsunda benm oturdugm yerde coreteck satan yok :) sadece biachi var bide taksit olayı benm icin güzel nakitim pek yokta . :)

İllaki izmer'den alacaksın yani.Haklısın tabi al sen bianchi...

hmm...

tabi başka yol yok haklasın napcaksın işte herkes şehrinden alıyor bmx i.bu arada tanımadıgın kisiye dostum deme !

Bu konulara yabancısın sanırım... İnternet alışverişini deneyebilirsin...

@egehan

Egehan ne yaptın ya biraz geyik yapsaydık :D dostum istersen biraz daha rezil olma sana şurayı öneriyim...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Yıldırım
anlamıonz glba 0 nakit dedim :D kredi kartı taksit ;) 2. dalga gecilcek ne var?

Arkadaşım, kendi şehrindeki bisikletçilerden yardım al ve lütfen gençler; yardım edelim derken konuyu gereksiz tartışma boyutuna taşımayalım...!

@HAKKI ÖZEN

Sen de haklısın Hakkı abi ama teknoloji çağın da böyle mesajlar insan ister istemez konuşuyor pardon bir daha olmaz

@Hasan Berk

sen kime rezil diyorsun arkadaşım ? , daha düne karar forumda her düşündüğüm bisiklet için konu açan sen , öğrendikten sonra aşağılayan sen.
forumda sorduğun soruya bu işi bilen emek verenler daha fazla REZİL OLMA SORU SORMAMI DEDİ ? konuşmalarına dikkat et tartışma yapacaksan seviyeli yap ;)

Bu nasıl bir yardımlaşma platformu ya adama bak sen ananın karnından bmx sürerek mi cıktın.Yada daha ilk baştan delta erdoğanların isminimi duydun.Bide rezil olma diyorya.Yöneticilerin bu arkadaşlar üzerinde yapılacak işlemleri uygulayacağına inanıyorum.Arkadaşım msn adresim street-street@windowslive.com ekle burdan görüşüp sana elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Orhan hocam tebrik ederim.

Geri