Scudo Sports

Bianchi Kullanıcıları Kulübü

Evet hocam sattım o bisikleti.

Scudo
Ben de bir bianchi aria 105 disc siparişi vererek bianchi kullanıcıları kulübüne ufaktan giriş yaptim. Bisiklet italyadan gelecek mart gibi elimde olmasını bekliyorum. Çocukluğumun bisiklet markasına dönüş yapıyorum.

Merhaba. Yaklaşık 4 sene önce ara vermek zorunda kaldığım bisiklet sporuna maddi imkanlarım dahilinde satın aldığım 2018 model bianchi slr600 tiagra ile geri döndüm. Bisiklet geldiğinde oldukça kirliydi hemen yıkayıp temizleyip ardından hafif bir polisaj işlemi ve ardından aracımıza uyguladığım seramik kaplamanın kalanıyla bisikletin seramik kaplamasını yapıp kullanıma hazır hale getirdim. Ekipman eksikliği ve korona yüzünden ufak sürüşler yapabildim şimdilik. Ekipmanlarım bu hafta içinde İnşallah bundan sonra keyifli sürüşler yapacağım.
IMG_20200523_142824.jpgIMG_20200523_142828.jpgIMG_20200523_142838.jpgIMG_20200523_145008.jpgIMG_20200601_212447.jpgIMG_20200601_212411.jpgIMG_20200523_164123.jpg

20200404_182157.jpg
Ben de bir bianchi aria 105 disc siparişi vererek bianchi kullanıcıları kulübüne ufaktan giriş yaptim. Bisiklet italyadan gelecek mart gibi elimde olmasını bekliyorum. Çocukluğumun bisiklet markasına dönüş yapıyorum.
Bu başlıkta da paylaşayım bianchimin fotosunu. Aldıktan sonra korona belası başlayınca sokağa çıkma yasakları nedeni ile doğru dürüst binemedim. Bu haftasonu birşeyler çıkmazsa binicez bakalım.

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
merhaba arkadaşlar ankara da sincan etimesgut veya eryaman civarında bildiginiz iyi bir bisiklet ustası var mı?

• Beğen
Tepkiler: pisgilet
Merhaba, eski bir bisiklet sevdalısı olarak uzun bir aradan sonra Bianchi touring 713 aldım. Online alışveriş sitelerinde araştırma yaptım fakat kafam iyice karıştı. Suluk, çanta, ön-arka ışık, kilit, kask, eldiven, sele kılıfı, zil, kablosuz hız/km cihazı, ön-arka çamurluk, 6-7 yaş çocuk koltuğu için hangi marka/modelleri tavsiye edersiniz? Fiyat olarak orta halli çok pahalı olmayan marka/modeller tercihim.Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

İtalya üretimi olan Bianchi ve Accel Bisikletin ürettiği Bianchi arasında ne gibi farklar var?

accel bisiklet Bianch adına Türkiye de alt modelleri üretiyor '' Alm Kadro ''
Bianchi firmanın kendisi Üretimi Çin ve İtalya da

Bianchi isim hakkı kullanılıyor ülkemizde. İtalyadaki bianchiler neree, bizdekiler nere.

IMG_20210522_164947_792.jpg
İçimdeki Bianchi aşkı bitmek tükenmek bilmiyor..😆

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Selam. Aria kullanıcıları varsa eğer deneyimleri hakkında fikir paylaşabilir mi? Kadronun güç aktarımı, yokuş performansı nasıl kullanıcı ağzından duyabilmek hoş olur. İnternet genel olarak olumlu yorumlarda bulunmuş. @Tutmosis89

Son düzenleme:
Web sitelerine ve 2021 kataloğuna baktım, yol bisikleti kategorisi yok. İlginç...

Geri