Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi m 613 ve carraro sportive 224 arasında kaldım?

Mehmet Ap.

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar.

Bugün uzun araştırmalarımdan sonra almaya karar verdiğim Carraro sportive 224 için Bianchi bayisine gittim. Satıcı bisikleti sipariş üzerine getirebileceğini ellerinde olmadığını söyledi. O sırada bianchi touring m 613 modeli gözüme ilişti. Katologa baktığımda iki ürünün hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğunu gördüm. Bianchi 50 tl daha pahalı. Tekerlek ebatlarında da küçükte olsa bir fark var. Siz tecrübeli arkadaşlar, hangi bisikleti tavsiye edersiniz? Yorumlarınız doğrultusunda yarın ilk işim bisikleti almak olacak.

Scudo
Bisikletler aşağı yukarı aynı ayardalar.Bu sebeple bence senin hangisi içine siniyorsa onu al.
Benim fikrim ise bir şehir bisikletine bence disk fren gereksiz.V fren fazlasıyla yeterli olur ;) Bianchide disk var sanırım.O yüzden onu elerdim.Carraro alırdım

Yorumun için teşekkür ederim. Bianchi de farklı olarak mekanik disk fren var. Fiyatı 900 tl carraro ise 850 tl. İkisini de indirimli 800 tl ya alabiliyorum. Bianchinin rengi hoşuma gitti fakat internette aratttigimda yuzlerce carraro 224 kullanicisi varken bianchi touring m613 kullancisi hiç görmedim. Bu da 2. El piyasasi bakimindan beni 224e dogru itiyor. Yorumlara açığım

Carraro Sportive serisi çoğu kişi tarafından kullanılmakda ve memnunlarda.Şahsen bende öyleyim.

Bianchi ve Carraro arasında tercih mi:eek: şakamı yapıyorsun :) Carraro = Audi - Bianchi = Fiat , Fiat gibi italyan malı dır fakat sadece Türk lere satabilirler çünkü biz çabuk inanıyoruz bilmediğimizden bianchi kız işidir kardeşim Carraro audi gibi parçası pahalı fakat kadro kalitesi olsun diğer özellikler olsun kesinlikle şaşma derim. Emin ol o bianchiyi alırsan 3. turunda pişman olursun.. Çok kötülemek gibi olmasında verilen paraya değmiyor o anlamda yani yoksa Ümitten daha iyi dir:):D

Bu kadar büyük fark var mı aralarında? Bu iki bisiklet aynı fabrikada üretiliyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen.

özellikler birbirine yakın ise bence gözünüze hangisi hoş geliyorsa onu alın.Bana sorarsanız carraro derim :)

İkisi de aynı fabrika çıkışı. Yalnis bilgilendirme yapmayalım arkadaşları

Doğru ikiside aynı fabrika. Ama bianchi mekanik olduğu için bana cazip gelmiyor. Carraro nun o modeli çok tuttu f/o açısından çok iyi bir seçenek tabiki Carraro

613 de ön
değiştirici Shimano ALTUS iken 224 de ön değiştirici Shimano TOURNEY TX51kullanılıyor. Birde boyle bir fark var.

Geri