Scudo Sports

Bianchi Meta Pro

dervish9

Üye
Tepki
1
İlk bisikletimdi meta pro. ilginç bir dizaynı vardı. sanırım 1999 yılında piyasaya çıkmıstı. Siz ne dersiniz bilmiyorum,olumsuz görüşler de belirtenler olabilir.Bianchi ile sorun yaşayan pek çok arkadas oldugunu görüyorum.Ama benim meta pro baskaydı be.
yaklasık 5 6 sene kullandım.Beni oldukça tatmin etti.Belki de ilk gözagrım olması nedeniyle.
Bilgi,birikim ve fikirlerine sonuna kadar saygı duyacagım ve yaşam tarzı olarak bisikleti seçmiş arkadasların yazdıklarını okuduktan sonra bir daha kolay kolay bianchi yi tercih edeceğimi sanmıyorum.Bu tamamen kişisel bir yorum.Daha iyi hizmet,servis ve kaliteli parçalar kullanan baska bir markayı tercih etmekten daha doğal ne olabilir?
Meta Pro'm evde duruyor hala.Özledim keratayı.Yeni bisikletim olsa da onunda bakımını yaptırayım bari.:)

Scudo
Meta ProLarı ben de severdim. Ne zaman downhill tarzında bisikletler üretmeye başladı işte orada defteri dürüldü diye düşünüyorum. Trek, Cannondale, Scott, Kron güvendiğim markalar.
Benim de öyle ilk gözağrı bir 26" bisikletim var. Bİsan-İhlas Mountain Cat var.. Kadro, gidon ve boğazı hariç tüm ekipmanları değişti.. Bİr de şimdi Drag Ontario'm var, ama yakın zamanda satışa çıkartıcam.. Acele etmiyorum..

kron xc 1000 aldım ben de... forumdaki arkadasların yardımıyla,sağolsunlar

kron xc 4000 düşünüyorum ben de.. kron xc 1000'de sınıfında lider modellerden; güzel seçim; iyi günlerde kullanın..

tesekkür ederim Selim kardes.Xc 4000 de gözüm kalmadı desem yalan olur.Ama benim kullanım amacım için lüks olurdu.
Hoşçakalın

Geri