Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Shape ya da ondan kalanlar...

papa

Üye
Tepki
171
İsim
hasret kanmaz
Bisiklet
b'Twin
herkese merhaba, hiç bütçemin olmadığı bir anda denk geldi bu bianchi shape. fiyatı da makul göründüğü için gözüme, alıverdim. bu bisiklet bianchi'nin 2010 yılında ürettiği özel serilerden birisi. fakat şu anki durumuna bakacak olursak pek iyi bir halde değil.
bisiklet inanılmaz pis durumda, her yeri yağ içinde. bende temizliğe girişmişken tamamen parçalayıp parça parça temizleyeyim dedim. ve bu temizlik hiç bitmeyecek sanırım :(
bisikletin kadrosu, duruşu gerçekten çok hoşuma gitti fakat sonradan fark ettiğim bir kaç derin boya aşınması var onlar canımı sıkmadı değil. özellikle fotoğrafını da paylaştığım orta göbek yuvasının hemen arkasında yer alan boya aşınması, aynı zamanda orada ufak bir göçük var... neyse bakalım, toplayayım bir bisikleti sürüşünü de kadrosu kadar seversem ekim kasım gibi boyatabilirim belki...
topladıktan sonra da fotoğraflarını paylaşacağım buradan.

IMG_7249.jpg IMG_7250.jpg IMG_7252.jpg IMG_7251.jpg IMG_7239.jpg IMG_7240.jpg IMG_7241.jpg IMG_7242.jpg IMG_7243.jpg IMG_7244.jpg IMG_7245.jpg IMG_7246.jpg IMG_7248.jpg IMG_7247.jpg

Scudo
güzel bisiklet biraz emek verdikten sonra harika bir iş çıkabilir.

@eren konu

teşekkür ederim. şimdilik temizleyip, olduğu gibi topluyorum. ama yaz bitişi boya ve bir kaç parça değişimi yapmak istiyorum. sevdim sanırım bu bisikleti :D

• Beğen
Tepkiler: serkan_murcak
ve sonunda toplama işi de bitti :) çok zahmetli oldu açıkçası, bütün yatakları söküp temizleyip, yeniden gresleyip topladım ama değdi! bisiklet sürüş anlamında umduğumdan iyi çıktı diyebilirim. daha önce carraro 225 vardı bende ondan daha iyiymiş gibi geldi ya da tamamen duygusal hareketler yapıyorum şu an :D en azından verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla verecek gibi...
buyrun fotoğraflar:

IMG_7276.jpg IMG_7278.jpg IMG_7282.jpg IMG_7283.jpg IMG_7285.jpg IMG_7284.jpg

Geri