Scudo Sports

Bianchi SLR 150 ?

Tepki
1
Selamun Aleykum Arkadaşlar;
Bianchi SLR 150 alıcam sizce iyi bir şeçim mi?Yoksa başka marka veya model öneren var mı?Birde bisikletimin performansını artırmak için ne yapmalıyım?Bu arada forumda yeniyim.

Scudo
Salcano XRS 800 ve XRS 800 SORA'yı da incelediniz mi?

(link)

Bianchi de kötü seçim olmaz ama XRS'leri daha çok beğeneceğinizi düşündüm.

@İbrahim Günay

boyunuz kaç acaba ?çünkü tek kadro boyu var o yüzden soruyorum onun dışında memnun kalırsınız ilk defa yol bisikletine binecekseniz eğer !hem dövizdeki artıştan etkilenmedi fiyatları yerli üretim olduğu için!

bianchi Slr 150 ye bende baktım.ama kadro boyu bana oldukça küçük geldi.
forumdan Geotech air aldım.çok memnunum..........

@Cem Coşkun

Evet abi güzel bir bisiklet bianchi ile her şeyi aynı geldi bana ama bianchiden daha çok hoşuma gitti.

@RECEP ÇALIŞKAN

Boyum 1.60 yakın 1.57 falan bana kadro boyu yeter diye düşündüm.Bu arada ilk defa yarış bisikletine binmiyorum babamınkine biniyordum.

sana bazı bisikletler önerebilirim bn mtb kullanıyorum ancak senin gibi birde yol bisikleti almak istiyorum bunlarda linler

scott speed ster s 50 2010(2011 modeli sitede kalmamış galiba bulursan onu tavsiye ederim

geotech bulls sana belki resimlerde biraz itici gelebilir ama bn yakından gördüm fiyatına göre çok güzel bir bisiklet

drag master buda gine güzel bir bisiklet slr 150 ayarında

umarım istediğin bisikleti alırsın ancak ben sana salcano önermem çünki bir çok kişi kadro geometrisi yanlış diyor bu arada benim sana önerdiğim bisikletler slr 150 ye göre biraz daha pahalı ancak güzel bisikler

performansı arttırmak içinse ileride 105 belki ultegra set alırsın daha rahat vites geçişi daha hafif daha iyi bir fren tutuşu elde edrsin carbon fiber maşa ,seleborusu ,gidon,boyun gibi parçalar alırsın bisiklet daha da hafifler seni daha az yorar zamanla geliştirirsin ama bu bisikletler başlangıç için güzel bisikletler diyebilirim;D

Arkadaşım,eğer bulabildiysen 0 km olarak Türkiye de satışa sunulan yol bisikletleri içinde fiyat-kalite dengesi en iyi bisiklet,hiç düşünme al derim.Performans artırımına gelince,önce kendi performansını artırmaya çalış derim.Tek pedalda 40-50 km hafif rampalı turları gerçekleştir sonrasında bisiklete sıra gelir.Bu bisikletin en ağır parçaları maşa ve jantları.ikisini 500-600 tl farkla değiştirip yarım kilo kazanabilirsin.Ama diğer parçalara (vites sistemi,boğaz ,sele borusu fren sistemi..vb 1000 tl extra harcasan da ancak 300-400 gr hafifletebilisin ve bu kadroya boşuna masraf yapmış olursun.

@metin yenicioğlu

dik yokuşlara tırmanıyorum abi vede bisikletle ön kaldırıyorum ön kaldırmak kol kaslarımı bacak kaslarımı geliştiriyor.buda benim performansımı arttırıyor:D

@Doğa Aslan

abi ben çanakkaleliyim çanakkalede geotec bayii var mı? yok diye biliyorum.öenerdin bisiklet çık güzel.geotec hoşuma gitti

arkadaşlar ben de ilk bisikletimi alıcam kısmet olursa.. hem stabilize yolda hem de asfaltta kullanayım. yola gidebilirim haftasonları ama genelde iş için kullanıcam. 850 Tl civarlarında hibrid bulma şansım var mıdır acaba? ya da bu dediklerimi yapabileceğim bi model? yardımcı olursanız çok sevinirim

Geri