Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi slr 500 veya öneriler. bütçe 1900+/-tl

birkimse123

Aktif Üye
Tepki
71
İsim
kk
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Öncelikle diğer konuları incelediğimi belirtmek isterim. Fakat çoğunda istediğim bilgileri bulamadım. Bu nedenle de yeni konu açma gereği duydum. Okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler.:)

Şu an yol bisikleti alma arefesindeyim ve yerel bir bisiklet dükkanında Bianchi SLR 500 var. Fiyat olarak 1800 TL dediler.
Sizce bu bisiklet almaya değer midir? Tasarım ve renk olarak çok hoşuma gitti, üzerinde Full Sora set var.
Bisikletin teknik özellikleri şu şekilde:
  • Fren SHIMANO BR3500 KUMPAS FREN
  • Jant 28" AIRLINE-4 ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 24H (12x2)
  • Kadro ALÜMİNYUM 1.1/8" ENTEGRE TRIPLE BUTTED
  • Lastik MICHELIN 700X23C 23-622 DYNAMIC SPORT
  • Maşa 28"YOL ALÜMİNYUM 1.1/8"
  • Sele SELLE ROYAL 2066URN
  • Vites SHIMANO SORA
  • Vites Kolları SHIMANO SORA ST-3500 2X9
  • Krank Takımı SHIMANO SORA FC3550 50X34
  • Şöyle de bir fotoğraf kondurayım...
  • http://i.imgur.com/3aRdTNP.png
Sizin değerli tavsiyelerinize açığım fakat Salcano XRS040 ve Salcano marka herhangi bir bisiklete sıcak bakmıyorum. Tabi bu önyargımın da sebepleri var. Şu an NG650 kullanıyorum ve Salcano o XRS040 isimli bisikleti o paraya nasıl satıyor anlayamıyorum.

Ve bisikletimi görerek almak istiyorum. Test etmek ve incelemek istiyorum. O yüzden yerel bir bisikletçi tercihimdir. Fakat yine de her türlü öneriye açığım. Maksimum bütçem 2000TL belki zorlayabilirim.
Gelecek önerilerden biri de Carraro Race 052, dediğim gibi görerek almak tercihimdir. O yüzden Bianchi SLR 500'e daha sıcak bakmaktayım.
Ekleyecek bir şey kaldı mı? Hmm... Boyum 1.76cm Kilom 61kg İç bacak boyum 80~cm.

Konuyu özetlersek: Yol bisikleti almaya karar verdim. Görerek almak istiyorum. Bianchi SLR 500'ü beğendim.(1800TL) Sizin değerli tavsiyelerinize açığım. Tekrar teşekkür ederim.:)

Scudo
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Nakit ile 1600TL fiyat önerisi var.
Yada Carraro CR 052 alabilirim 2100TL.

Ayrıca bu bianchi'nin kadro boyu 52cm imiş.
Ki benim boyuma biraz küçük.
http://i.imgur.com/ZLirnDQ.png

Bir de mosso nun yol bisikletlerine bak o da iyi seçenek....o fiyata.

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
CR 052 tiagra setli, fiyatına göre iyi bisiklet. Sadece no name jant seti soru işareti yaratabilir, forumda kullanan ve memnun kalanlar var. Ben CR 052yi alırdım.

Cok tesekkur ederim, yorumlariniz cok degerli. Fakat ben bisikleti bayiiden almak istiyorum ve su anda Carraro CR 052 siparis etme sansim var 2100TL gibi bir meblaya.
Sanirim yarin alacagim. Yorumlariniza hala acigim arkadaslar.:)
@cyclopath

yol bisikletie seneye gecmeyi düşünüyorum ve bende carraro rc 052 almayı düşünüyorum..Carraronun kadro renkleri cok iyi

• Beğen
@Berke K.
Cok sagolun konuyu zaten okumustum :)
Sanirim alacagim:) Heyecanlaniyorum...

Arkadaşlar tekrar merhaba. Carraro RC 052 model bisikleti kadro boyu 54 olmak üzere sipariş etmiş bulunmaktayım.
Kendisi resimde görülen bisiklettir.http://i.imgur.com/DPrYRFm.png

Bisiklet bayii'ye ulaşıp, monte edilip bana teslim edildikten sonra görüşlerimi sizlerle paylaşacağım. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.:)

Sanirim bugun ya da yarin cikis yapacak babaevinden... Sabirsizlikla, saniye sayarak bekliyorum. Bisiklet beklemek de ne zor sey imis!

@Mert B.
Inceleme tabiki de olacak.:)
Ama once bekliyoruz. Zaman hizli gecsin diye de surekli uyuyorum. Insallah aldigim yer iyi bir servistir de. Gelsin, soyle titizlikle kurulumu yapilsin, aksesuarlarini da aliyim(indirimle elbet), bendenize teslim edilsin, kontrollerini edeyim iyice fotograflarini cekeyim, evde kucuk bir ask yasayalim sonra yollar beni bekler...
Ondan sonra dondugumde eger Kurallar'a ters degilse yeni bir konu acabilir ya da bisikleti almamda en etkili kisi olan arkadas(su an nickini hatirlayamadim ismi Berke)'in konusunun altina kucuk, samimi bir inceleme -teknik detaydan ziyade hos bir dil ile- yazabilirim.
--
Zaman gecmiyor sevgili forumdaslar. Ne zaman gelecek, bir kusuru olacak mi, satis oncesi gordugum ilgiyi satis sonrasi gorecek miyim, 2100tl verdigime degecek mi, aksesuarlarinda indirim yapilacak mi, hic yol bisikleti kullanmamis biri olarak alisabilecek miyim ve daha bir cok soru kafami minik kurtcuklar gibi yemekte...:hihi:
Ki bunlari dusunmek ve yapacak baska bir isimin olmamasi zamani daha da yavaslatarak beni daha da sabirsizlandirmakta.
Bekleyecegiz. Ne yapalim.:srnsml:

Halen yok ortalarda. Accell bisikletten bir daha hiçbir şey almam. Rezalet dağıtımları var. Ben ettim siz etmeyin 8 gün oldu kıvırıp duruyorlar.

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
Hocam merhaba,

Bende aldım genel olarak bisiklet güzel beğendim üzerindeki setin bağlantısı ve ayarları yapılmadığı için 2 gündür uğraşıyorum.Vidaları sıkıyorum gevşetiyorum,Vites Kablosunu geriyorum ;bir kararsızlık var viteslerde.Aldığım yeri tavsiye üzerine gittim ayak altı bir yer olduğu için çok kalabalıktı hızlı bir şekilde alım yaptım .Bir daha birşey almam ama oradan...:harika:

20150617_223950.jpg

• Beğen
@canayaz0734 Tesekkurler cevabiniz icin benim bugun gelecegi soylenmisti artik sinirden kotu oluyorum. Benim aldigim yerle sikintim yok, firmanin berbat dagitimi, gecistirmesi ve ilgisizligi ile ilgili sikintim var...
Bir gelse de ben de ugrassam orasiyla burasiyla.:)
Sizin dropbar biraz farkli mi acaba yoksa bana mi oyle geliyor?

@canayaz0734 Benimki de gelse... Beklemekten yavasca curuyecegim...:(

Arkadaslar bisiklet geldi. Gidon haric her seyi monteliydi(yanlis hatirlamiyorsam). Vitesler ve frenler biraz ayarsiz. Aceleye geldi ramasan dolayisiyla herkes gergin. Sinegim su karsimda duruyor... Sanirim asik oldum... Biraz sakinlesince ki bu da bisiklete alisip iyice degerlendirip ayarlarini yaptirdigim zaman olucak, kucuk bir inceleme yapmayi dusunuyorum.
Ne diyeyim... Herkese kazasiz belasiz pedallar...:)IMG_20150619_172842.jpg

• Beğen
Tepkiler: r.ezk ve erphan
Hayırlı olsun. Kazasız belası pedallamalar. Sabah 'sakin ol şampiyon akşama gelir' diye mrsaj atıcaktım sonra vazgeçmiştim :) bende şu an 10 günlük yeni mtb var ama ilerde aklımda yol bisikleti var bu eskiyince artık. Değerlendirmeni bekliyorum :)

• Beğen
@talha55 Sakin olamiyorum halen:) Kimse sakin degil zaten su gunlerde... Kardesim bile bisiklete iple vurup, Shi-ma-no-Ti-ag-ra diye ritim tutturdu sevincten midir, delirdi mi bilemiyorum...

Geri