Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi slr 500 veya öneriler. bütçe 1900+/-tl

güle güle kullanın :) kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim. kask almayı da ihmal etmeyin lütfen ;)

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
Scudo
@pietro Leatherchest aman hocam iple vururken zeval gelmesin alete. Ha bi de maşallah at gibi şaha falan kalkar mazallah sonra uğraş dur :p :D vites denilen şey dünyanın en basit ama benim en çok sevdiğim mekanik alettir. Ayarlaması da kompleks değildir. Bilmiyorsanız okuyup öğrenin kendiniz yapmaya alışın derim :) her yerde yazdığım gibi kimse sizin olan bir şeye sizden fazla özen göstermez yani eğer öğrenirseniz en iyi ayarı yine siz yaparsınız :)

• Beğen
şimdi kullanan arkadaslardan ricam bu alet yokus cıkarken nasıldır.bende carraro 225 var 1. viteste cok rahat baya dik rampaları bile cıkıyorum...Bununla hız almadan yavas yavas cıkılırmı yokus. ilerde almayı düşündüğüm makina :)

@erphan
2. bisikletim zaten kaskim var acaba daha iyisini mi alsam diye dusunuyorum...
@talha55
Henuz garanti belgesine imza atilmadi bisikleti pek kurcalamadim ben de... Ilk dokunuslari onlar yapsin ve imzalasinlar istiyorum. Sonra ince ayarlari ogrenip yaparim elbet.
Yorumlariniz icin tesekkurler.:)

@devilmycarlos
Vitesler ayarsiz oldugundan belli bir vitesin altina dusemedim fakat sivrisinek gibi alet valla...

@pietro Leatherchest
Hocam fotoğrafları bekliyoruz

@ahmtayd O zaman suraya birkac tane koyayim zaten inceleme yapinca dolduracagim su an yazin kullanabilecegim bir zincir yagi ariyorum Wet Lube karartti zincircagizimi...IMG_20150624_000230.jpg
IMG_20150620_192847.jpg
Cok da fotograf cekemiyorum, neden derseniz ben bisikletimin fotografini cekerken utaniyorum, tekrar neden derseniz bilemiyorum... Utaniyorum. Daha cok cekince daha da fazla fotograf koyacagim ama once biraz fotograf cekmem lazim...

• Beğen
Tepkiler: ouzoo
@pietro Leatherchest Würth HHS 2000 alabilirsin. Ben de kullanıyorum. Zincirini pet şişenin içine koy üstüne dizel (mazot) dök kapat kapağını ve çalkala sonra çıkar ve sabunlu suyla yıka ve kurula. Geri tak zinciri ve pedalı ters çevirerek her bir baklayı yağla. Kolay gelsin :)

• Beğen
@talha55 Bana cok zor bunlar... Ben hemen balata spreyiyle temizleyip Zefal yag ile yaglamayi tercih ediyorum. :)
Denesem mi acaba...

@Berke K. Iste simdi disari cikiyorum Dry Lube alicam o da Zefal, bakalim cep yakan fiyatta degilse elbet, yepyeni bisikletimin zincirini karartti bu wetlube... Uzuldum simdi...

Hayırlı olsun. Pedalına kuvvet, kazasız belasız keyifli sürüşler. Heyecanın da bisikletin de çok güzel :)

• Beğen
Geri