Scudo Sports

Bianchi SLR 500

Tepki
18
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar bisiklet bu: (link)
fiyatı 1600 lira. Kadro 7005 alü. Donanımları pek bilmem yol bisikleti hakkında pek bilgim yok. Bu fiyata 7005 alü kadro veriyorlar -SLR 300 ve 400 modelinde de 7005 alü kullanılmış-.Sizce nasıldır görüşlerinizi almak istiyorum renk olarak 3 model de çok güzel. Buna denk başka marka var mıdır yoksa bu fiyata en iyi bu mudur ?

Scudo
Kayseride Ergene bisiklet 1600 tl ye xrs030 satıyor eğer varsa elinde ulaş derim. Slr500 iyidir ama o fiyat verilmez bence, 1200 banında alabilrsen alınır 1600 vereceksen dediğim gibi xrs030 tiagraya yönelebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: kerem oktar
@Samet Koç
Hocam bu salcano ların kadro ne kadar sağlam hiç bir bilgim yok çoğu kişi kadronun iyi olmadığını donanımı üstün tuttuğunu söylüyor.Ben bu konuyu alacağımdan değil bilgi edinmek için açtım ancak F/P iyi olan bisikleti alabilirim. Önerdiğiniz bisiklet 2012 model mi ?

1600 tl çok, almadan önce yol bisikleti componentleri jantları selesi gidonu kadro yapısı nedir ne değildir ve bütçesi nedir bir araştırın!! Samet arkadaşımızın dediğine katılıyorum o fiyata xrs30 tiagra çok daha tatmin edici olur. Bianchi yi severim ama yerli üretim yol bisikletleri oldukça başarısız. Salcano XRS30 giriş seviyesinde gayet güzel bir bisiklet

Önerdiğim bisiklet 2014 model tiagralı olan modeli shimano r500 jantlı olanı. Çok iyi bisiklet üzerindeki ritchey set yeter. Kadrosu da gayet iyi , giriş seviyesi specialized allez kadrodan daha hafiftir.

Geri