Eren Sarp
Aktif Üye
- Tepki
- 304
- İsim
- Eren
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Ahmetismet Aysanlar bayi büyük bir mağaza ve ellerinde çok fazla ürün çeşidi var. Bayi ile telefon yolu ile iletişim kurduysanız orada 2 tane satış ile ilgilenen kişi var. İsimlerini hatırlamıyorum fakat birisi mağazanın sahibi olan ve size biraz indirim yapabilecek amcamız iken diğeri fiyatta oynama yapacağını düşünmediğim abimiz çünkü bana fiyat ve stok sormaya gittiğimde farklı fiyat çıkarmış, almaya gittiğim gün ise farklı fiyat çıkarmıştı. Şansıma mağaza sahibi amcamız da oradaydıda ilk fiyattan verdiler. Amcamız mağazaya gelen bütün müşteriler ile iyi geçinirken sanki abimizde bisikletçilerle bir olay yaşamış gibi bisiklet bakmaya gelenleri pek takmıyor bisikletlere ayrılmış bölüme müşteriyi getirip bırakıyor ve sert bir yüz ifadesi ile sizi izliyor.Bunun dışında başka bir sıkıntı yok sadece size söyledikleri fiyata, kadro boyuna ve kargolayacakları kargo firmasına dikkat edin.
Bisiklet ise eski yorumları da okursan tam bir fiyat/performans modeli fakat tek sıkıntısı jantları. Ağır olmakla birlikte akort tutmuyor. Normalde hiç bisikletçiye gitmem hep evde bakımlarımı kendim yaparım fakat bu akort olayı yüzünden ve bende akort için ekipman olmadığından bisikletçiye 1 ayda 5 kere akort için gitmek zorunda kaldım. Bisikletin jantları dışında sıkıntısı yok umarım size yardımcı olabilmişimdir iyi günler
Bisiklet ise eski yorumları da okursan tam bir fiyat/performans modeli fakat tek sıkıntısı jantları. Ağır olmakla birlikte akort tutmuyor. Normalde hiç bisikletçiye gitmem hep evde bakımlarımı kendim yaparım fakat bu akort olayı yüzünden ve bende akort için ekipman olmadığından bisikletçiye 1 ayda 5 kere akort için gitmek zorunda kaldım. Bisikletin jantları dışında sıkıntısı yok umarım size yardımcı olabilmişimdir iyi günler