Scudo Sports

Bianchi speed 1000 satın aldım

Tepki
6
İsim
Maruf Karakaya
Bisiklet
Bianchi
Herkese merhaba.Ben Maruf,14 yaşındayim.Önceden yamaha beldana modelinde ,17 senelik bisikletim vardı,çalındı.Şimdi bianchi speed 1000 satın aldım 500 liraya.Sizce iyi bir seçim olmuş mu?Beylikdüzü/Yakuplu'da oturuyorum nereden ekipman alabilirim?İyi pedallar.(bisikletim 3-4 saate gelecek)

Scudo
Eğer profesyonel değil ve bu spora yeni başladıysan seni 2-3 yıl götürür(tabiki ben profesyonelleşcem diyosan yoksa 5 yıl bin)
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

@BigBangTeory daha 14 yaşındayim 7-8 senedir kullanıyorum inşallah uzun yıllar geciririz bu bisikletle.

hayırlı olsun. koltuğu boyuna göre ayarla fren kollarını birraz aşağıya düşür bileğinin pozisyonuna göre ayarla

Hayırlı olsun, bu güzel ve rahat yıllarının tamamını orda burda öylesine turlayarak geçirme, emniyetini aldıktan sonra yavaş yavaş performans turlarına başla kendini geliştirmeye bak 16-17 ye geldiğinde bir yol bisikleti alırsın. Bakmışssın profosyonel oluyorsun..

Hayırlı olsun. Bianchi iyidir.

Selesi çok sert alışana kadar seni çok rahatsız edecek.Seni 3-4 sene idare edebilecek güzel bir bisiklet hayırlı olsun.

Merhaba rockrider 340 yada bianchi speed alıcam sizin öneriniz nedir hangisini tercih etmeliyim?

Geri