Scudo Sports

Bİanchİ Stratos Hakkinda

ESES

Üye
Tepki
8
Merhaba arkadaslar arkadasımın Bianchi stratos marka bisikleti var ve bu sene modifiyesini yapıcak..Bize modifiye konusunda biraz yardımcı olablirmisiniz kullanan var ise fotoğrafını foruma koyabilirmi?

Şimdiden tesekkürler...

Scudo
ilk başta vites çekiş sistemini ve frenleri değiştir ama eksik bilgi vermişin yani bu bisikletin donanımları ne onu belirtmemişin onu lütfen belirt örnek kompanantler olarak acera ise deore ye geç mesela .,daha modifiye ediceğinz bisiklet hakkında ne kadar bilgi veririseniz o kadar yardımcı olabilirim

Öne suntour xcm maşa ve full acera takım,alex ace 19 jantlar...
ortaya çok güzel bir stratos çıkar bence,bu bisiklete daha fazlasını takmak ta pek mantıklı değil zaten.

stratos bence iğrenç bir bisiklet sen gel sat bunu,yani bi tane bmx alsan daha hora geçer hiç yoktan extrimci sanarlar seni.Zaten kadro iyice ******** bide daha aksesuar taktırıp(hız göstergesi) :) kendini yorma birader...
esesli sende ne var bianci gizzy mi var ?

Lütfen dilinize dikkat edin, ben de hiç sevmiyorum bianchileri ama bu şekilde konuşmak uygun değil.

Tayfur'a katılıyorum, üslup ve dil çok önemlidir.
Bisikletçi olarak her yönden farkınızı olumlu yönde belli edin lütfen.
Burnout_54'ün dediği gibi;

*Suntour XCM maşa,
*Rigida veya Alexrims markalarından birinin beğendiğiniz bir model çemberleri,
*Kenda,Maxxis,Schwalbe,Continental,Michelin markalarından sürüş tarzınıza uyan 1.95" veya 2.0" lik lastikler,
*Acera aynakol,arka vites,ruble,ön göbek
*Alivio arka göbek,ön değiştirici,fren bacakları
*Baradine v fren pabuçları
*Altus vites fren kolları
*Gidon ve boğazı yine sürüş tarzınıza ve omuz genişliğinize göre değiştirebilirsiniz.Hafifletme modifiyesi için karbon gidonu tavsiye ederim.

Tayfur'a ben de katılıyorum biraz daha dikkali bence de

ben arkadaşı - oyladım...
Hiç bir foruma yakışmayan bir üslup...

Stratos konusundada Hi-ten kadro olduğu için yaptığın veya yapacağın değişikler biraz fazla kaçabilir o bisiklet için tabi kişisel zevk böyle memnun ise yukarıdaki arkadaşların abilerin taviyesleri gayet güzel...

Geri