Scudo Sports

Bianchi Touring 821 & Sedona 300

Hocam öncelikle merhabalar bende şu anda tamda sizin durumunuzda ve araştırmalarıma devam etmekteyim.
Ankara yıba çarşısına giderek o bölgedeki bisikletçileri gezdim bilgi aldım gitmeden önce de baya bir araştırma yapmıştım. Ancak gel gör ki bir türlü ne alacağıma karar veremiyorum.
Sizin verdiğiniz modeller gayet güzel görünmektedir. O modeller benim de işimi görmekte ancak bir iki model var ki onlarda benim aklımı kurcalamakta.
Mesela (link) bu model,
bir de en fazla aklımda kalan (link)
bu bisiklet.
Ancak benim sorunum en çokta hangi tercihi neye göre yapmalıyım. Carraro kaliteli bir markamı gerçekten. Mosso nasıldır. Yoksa salcanonun o fiyat aralığında güzel hatta hidrolik firenli modelleri var. Yani ne yapmam gerektiği konusunda çok ama çok kararsızım. Sedona yine güzel görünüyor. Ben en çok kaliteli olsun düşüncesindeyim. Bu nedenle de bir türlü kararımı verememekteyim. Carraro haricinde modeller genel olarak 800 civarı bulunup alınacak modeller. Ancak onun dışında carraro 1000 lira civarı yani gerçekten değer mi o paraya o farkı alırmıyım 200 lira için ne yapmalıyım. Ooooffff of o kadar kafam karıştı ki :D

Scudo
Mosso'yu peşinde indirim yaparsa atıyorum 800 e bırakırsa güzel tercih olur. Carraro 224 de Bianchi Touring serisinin muadli renkleri bile aynı. Touring 821 in liste fiyatı 990 lira. Az önce mağazada denk geldim 828 liste fiyatı görünüyordu. Peşinde 750 ye Bianchi Touring 821 aldım. Fiyatına göre tercihim oldu yani.

Güzel bir tercih olmuş sizin adınıza iyi kullanmalar dilerim.
Carraronun Bianchi ye göre bazı avantajları var oda fiyata yansıyor aslında. Lastik kalitesi vites sistemindeki üst seviye vs.
Bakalım ben hala kararsızım ne alacağıma karar vermiş değilim.

@Cihan AKKOÇ
Tesekkur ederim, insallah sizde kendinize uygun bulursunuz ama size tavsiyem magazadan görerek deneyerek alin. Telefonda veya iinternette söylenenlere aldanmayin. Ben büyük bi yanlistan döndüm.

@mehmet gülmez Teşekkürler. Aynen öyle yapacağım gittim mağazalara ama tekrar gidip bakacağım sanırım ve birini alıp çıkacağım gibi.

s300 kullanıcısıyım;

Bisiklet gayet ilgi çekiyor ancak 3 ay okula gidiş-geliş sonucu dağılmış durumda. Arka ve orta göbek perte çıktı, aşırı arazide kullanmadım. Önteker ile arka tekeri bir çeviriyorum biri ön durmadan arka 9- 10 kere duruyor. Orta göbekten tak tak ses geliyor(pedallar sıkı) ama fiyatına göre memnın sayılırım. Ayrıca kadro kulağının vidası ilk geldiğinde yokmuş arka teker patlayınca 1 ay sonra fark ettim, sedonaya ulaştım bizi bağlamaz servise git dediler, en fazla 5 liralık parça.... servis çalmışlardır dedi... bunları bilmeni isterim kadro çok hoş alırsan hayırlı olsun şimdiden.

@hamidgf bende s 300 kullanıcisiyim 2015 model ben de her gün okula gidip geliyorum evet gayet dikkat çekiyor ben şimdiye kadar sorun yaşamadım o senin şanssızlığın a gelmiş olmalı

Kadro gayet sağlam fakat iste bir kaç eksiği var ürünün onlarda gize batmıyor bir şekilde telafi ediyorsun f/p ürünü ben 850 tl ye aldım gayet memnunum sıfır aldım tanıdık çıktı baa ya indirim yapmıştı sağolsun kasımda aldım ben de bisikletimi

@emre_s "s300" demesi bile ayrı bir keyif :srnsml: bütün olumsyzluklara rağmen mutluyum takozumla bende 900 tlye almıştım 10 kilo verdirdi o bile yeter. T821 de amörtiör yoksa daha iyi ya çokta işe yaramıyor zaten bi süre sonra kilitledim ben boşa ağırlık asfaltta.

@hamidgf bende çok seviyorum çok memnunum gerçekten ben amortisörü actigim sayilidir. Bu aralar kondisyon yapmaya hep yokuş çıkıyorum hem de kilo vermeye çalışıyorum benim de bir 10 kilogram fazlam var yaz geldi artik günlük 10-15 km gideceğim yolumu uzatarak sonra da bir o kadar da geri gelmesi var tabi hayırlısı olsun inşallah ama gerçekten memnunum kırmızı siyah var bende sende hangi rengi var ? Bir de 2016 modelde sadece 300 olarak geçiyor sport u kaldırdılar heralde

uygun bulursunuz ama size tavsiyem magazadan görerek deneyerek alin. Telefonda veya iinternette söylenenlere aldanmayin. Ben büyük bi yanlistan döndüm.

Mosso'yu peşinde indirim yaparsa atıyorum 800 e bırakırsa güzel tercih olur. Carraro 224 de Bianchi Touring serisinin muadli renkleri bile aynı. Touring 821 in liste fiyatı 990 lira. Az önce mağazada denk geldim 828 liste fiyatı görünüyordu. Peşinde 750 ye Bianchi Touring 821 aldım. Fiyatına göre tercihim oldu yani.
Merhaba ben bu bisikletin Touring 821 ikinci elini aldım. 51 veya 52 kadro tam emin değilim. Boyum 1.88 siz memnun kaldınız mı?

Geri