Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Touring 827 vs. Carraro Sportive 327

Hangisini tecih ederdiniz

• Toplam katılım
    50
Tepki
13
İsim
Muhammed Tutuş
Bisiklet
Sedona
Merhabalar kardeşlerim. Yanlış yönlendirme sonucu aldığım Salcano ng650 mtb yi satıp bu iki bisikletten birini almak istiyorum. Ama kararı henüz veremedim. Aynı firma tarafından satılıyor ve parçaları hemen hemen aynı. Tek gördüğüm fark, carraroda arkada acera olması. Tavsiyelerinizi bekliyorum, mutlaka bekliyorum. Ayrıca sportive 224 önerir misiniz?Ekran Görüntüsü (3).png Ekran Görüntüsü (2).png

Scudo
Bisikletimi almadan bu iki modeli incelemiştim hocam bu iki modelde tıpatım aynı sayılır ikisindede altus var ön arka ikiside çift kat alaminyum jant fakat 327 daha hafifti ama görünüş olarak 827 derim

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Tutuş
Hocam hidrolik fren bir bisiklet daha iyi olmazmı şehir içi ani durumlar için , şehir bisikletleri hakkında pek bilgi sahibi değilim yanlışta düşünüyor olabilirim ama bence almışen hd fren almak en mantıklısı

Ben de zamanında bu ikisi arasında kısa bir tereddüt yaşadım, Carraro 327'yi tercih ettim. Arka arttırıcı Acera, birinci ve önemli fark burada. İkinci önemli fark ise maşada. Bianchi çelik maşa kullanırken Carraro'da aluminyum maşa mevcut. Bu da herhalde yarım kilo civarı bir hafiflik demek.

2014 modelidir ama bulabilirsen.

sedona 320 ;)

Sizlere teşekkür ederim. Ben de çelik maşayı gördükten sonra 327 yi düşündüm. Daha sonra sedona 410 u gördüm. Sram via vitesler hakkında bilgisi olan var mı?

sedona 410 mantıklı bir tercih daha hafif ama 24 vites
carraro 224 24 vites ve maşa amortisörlü, fiyatı da daha uygun sanırım arkadaşım en son 700 800 arası bir rakama aldı,
bianchi ile carraro aynı fabrika ürünleri modelleri de neredeyse birbirlerinin aynısı oluyor, ama fiyat olarak carraro biraz daha uygun oluyor.
bu arada carraro arka aktarıcı acera maşa alüminyum carraro da pazarlık et

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Tutuş
@Muhammed Tutuş

2 yıldır sram via kullanıyorum bir kere tık demedi.

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
@Hiko
Carraro kaç kg

@dr_mrh
24 ile 27 arasında çok bir fark var mıdır? Carraro ile sedona arasında 100 tl var. Sram kullanıcılarında ise hiç şikayet yok. Alivioya falan denk geldiğini söylüyorlar. Sedonada ise gidon biraz sıkıntılı. Onun dışında sedona gözüme daha çekici görünüyor.

Ben 24 ile 27 arasında fiyat farkına değecek bir fark olduğunu düşünüyorum. Hele amortisörü asfaltta tamamen gereksiz bulanlardanım. Sabit maşası ile 327, 14-15 kg civarında sanırım, net tartmadım belirteyim.

Italyan bianchi ise bianchi

@gmfaruk
827 Türk galiba. Ve de bianchi nero İtalyan mı?

@Muhammed Tutuş
Cok ayrintili bilmiyorum ama turkiyede uretilen bianchiler tavsiye edilmiyor bunun hakkinda forumda cok yazilip cizildi

Carraro ile aynı firma üretiyormuş kalitesi benzer olsa gerek.

Kardeşlerim sedona 410 da karar kıldım. 179 boyum 85 cm iç bacak boyum var. Uzun turlar için de kullanacağım. Kadro olarak 52 mi 56 mı önerirsiniz?

Uzun turlara da kadro boyu uygun ise büyük olan kadroyu tavsiye ederim
Ama bacak boyuna göre boyuna göre interneti bir araştır
Mesela benim boyum 174 cm bacak boyumu unuttum bana 54 cm kadro oluyor, bana 52 lik kadro olur
Ama sen 5 cm daha uzun birisin

Özelden yazdım biraz fırsatın varsa üzerlerine bin öyle karar ver gidonda sorun yaşayan görmedim ama ben ister istemez 410 diyorum, seviyorum keratayı içime sindi çünkü

Sedona 325 e bindim 48 kadro bile büyük geldi bana. 410 la 325 arasında çok büyük bir fark var mıdır?

Ya da herhangi bir fark?

Geri