@Taner James alttaki siteye göre 56-57 görünüyor, zaten önceki bisikletim 54 kadroydu ne kadar ince ayar da yapsam bel ağrısı yapıyordu performans sürüşlerinde, daha fazla dayanamadığım için sattım onu, ulaşım sıkıntı değil gidiş-dönüş 20 liraya hallederim
@MHA-KB Hem bisikletten anlayan hem de insan sarrafı bir arkadaşınla git.Bisikletten durumu anlayamasa bile satıcıyı tahlil etsin, çözsün ağzını arayın yani.
Eğer kaza yoksa tiagra set,mavic aksium,karbon maşa 2000tl iyi gibi.Tabiki iyi pazarlık yapın daha uyguna alırsan ne ala.
Satıcı kaç paradan açtı?Yani ilk ne istedi
Derin çizik vb varsa o bölgeyi elinle bastır esneme olursa çatlak olabilir.Kadrodaki yüke en çok maruz kalan birleşim noktalarını da kontrol et.Küçük çiziklere takılma
Cannondale Quick 6 model bisikletimden sonra kafayı fena halde bozduğum bir model diyebilirim SLR600. Kullanmakta olduğum bisikletimi satıp bu modeli almayı düşünüyorum, konu hakkında fikir ve yorumlarınızı almak adına konuyu açma gereği duydum.
Yol bisikleti olarak Bianchi kullanmaktayım. Az önce internet (link)/) sayfalarını kontrol ettiğimde Yol bisikletinin maalesef olmadığını gördüm. Sanırım Bianchi Türkiye'de 2019 yılında yol bisikleti satmayacak.