Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

Scudo
2002de aldığım tornado yu halen kullanıyorum üzerinde biçok değişiklik yaptım hala imrenerek bakan çok :)))

1994 ten kalma meta pro kullanıyorum tabi bazı parçaları değişti ama canavar gibi

2 sene önce aldığım star ı kullanıyorm hala ama artık modifiye zamanı 16 delikli jantlarla işe başlıcam galiba ^^

@OğuzhanAlşan

orjinal olarak markanın satımı dıye bısey duymadım hıc ama (link) dan kendınız bulup bastırabılırsınız

@tuninger_haa

orion derken niye:( işretini kullandınki orion o kadarda kötü bisiklet değil ve gayet güzel

@Furkan köleoğlu

kotu degıl ama fıyat performans olarak baktıgımızda borlanın gerısınde kalıyordu. o zamanda borlaya gore yanlıs hatırlamıyorsam 100 tl gıbı bısey daha pahalıydı. onun ıcın cok pısman olmustum :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan köleoğlu
Dün 5 yıl aradan sonra kendime bir bisiklet aldım. Bianchi şu aralar süper kampanyalar yapıyor. Bianchi Wind'i 250 liraya aldım İzmirden Umarım memnun kalırım şuana kadar gördüğüm. Hakimiyet çok zor daha çok hız bisikleti ve düz ve engebesiz yolda yapmak lazım. Süspansiyon ne kadar sıksan da çok gevşek kalıyor. Anlıyacağınız zıplamalara alışmak lazım. Ama inişler süper vites boşa dönmesi diye birşey yok 40 km hızda bile sizi zorlayacak bir vites mümkün. Zaten shimano farkı da kendini hissettiriyor.

@Kıvanç Gömeç

Kusura bakmayın ama bianchi wind'e hız bisikleti mi diyorsunuz?:eek: :)
Çift amortisör gavur ölüsü ağırlığı 21 vites ve hız bisikleti?

Geri