Scudo Sports

Bianchi'den memnun olan var mı?

çocukluğumuzda çevremizde satılan bisiklet modelleri arasında en pahalısı bianchi'ydi. En iyi bisiklet o sanardık alternatifler arasında :) benimde BMX tarzı bisikletimden sonra ilk şehir bisikletim Bianchi Barracuda'ydı uzun yıllar kullandıktan sonra yeğenime verdim şimdi o kullanıyor. Yaklaşık 20 yıllık bisiklet. Şimdi de Bianchi SLR 200 yol bisikleti kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bisikletten ne beklediğinize bağlı. Genelde sorun viteslerde olur, viteslerde Shimano zaten bianchi ile bir ilgisi yok. Servis hizmeti desen yaygın. Rahatlık olarak diyorsanız onu deneyerek anlayabiliriz . Çok bisiklet değiştirmediğimizden bunu anlamamız zor. Ancak bir çok farklı bisiklet kullananlar bunu anlayabilir.

Scudo
@Egemen Şendağ

Evet TRdeki bianchi de sorun. Birinci olarak pek bir destek falan yok öteki şuanda 2 ay oldu bisikletimi alalı memnunum bugün gezerkesn italya üretiminde bir modelini gördüm keşke Türkiyede de olsa dedim.
(link)

bir tane bulup almak lazım içim eriyor şuanda

Dosyalar

• bianchi-ethanol-2015-4.jpg
    bianchi-ethanol-2015-4.jpg
    184,6 KB · Okunma: 60
Bianchi tdl 1300 ve afx 7001 kullandım ikiside çok güzeldi memnun kaldım

bianchi afx 8029 kullanıyorum çok da memnunum :)

bende bianchi rcx 110 var şu anda kullanıyorum alalı 3 ay oldu ve şu ana kadar bi sorun cıkarmadı
hem sokak arasunda sürdüm hem uzun yolda (uzun yol dediğim 63 km )

Ben memnun değilim çok ağır.

bendeki rcx290 29" jantlardan ve tekerden dolayı hantallaşıyor ama sadece eve çıkarırken ve kaldırım gibi küçük yerlere çıkarken hantallığı sorun oluyor, öteki alü. kasa daha ne olsun çelik olsa eşşek ölüsü gibi olurdu

ikinci elden Bianchi PEGGY Şehir bisikleti aldım kız bisikleti olandan sanırım.

nedense bana hafif ve güzel geldi. daha hafif ve ergonomik olarak ne tavsiyeniz olur . şehir içi kullanıyorum. bence güzel ben memnunum. :)

yol bisikleti istiyorum ama şehir bisikletleri gibi çamurluklu olanı varmı yada takılırsa kötü durur mu?

Onlarda en iyi Bianchi:
(link)

Bizde en iyi Bianchi:
(link)

:D
Bianchi Türkiye'nin hikayesi gerçekten film olabilecek bir hikaye.
Bağımsız bir marka olmayı nasıl başarabilmişler, inanılır gibi değil.

walla bianchi için türkiyede yanlış bir algı var yurtdışı sitesini kontrol ettiğinizd hem italya hemde amerika nedenli iyi bir marka olduğunu görüceksiniz hem kalite hemde üretim anlamında halen daha saygı değer dolayısıyla türkiyedeki pazarda accell bisikletin web sayfasına dahil girdiğinizde yol yarış bisikleti için bilr sadece 3 seçenek onun için türkiye üretimi ve alınan modelleri göz önünde bulundurduğumuz bence dünya pazarına bakmalı

Ben Bisikletten çok memnunum rcx229.Ama Accell bisikletten çok daha memnunum.Salcanonun Servisinine 10 bin değil 10 trilyon Basar.Bozuk maşamı sıfırıyla hemen değistirdiler.Aynı maşaya sahip salcano marka bisikletin maşası 1.5 aydır serviste.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Valla kaza ile bir slr 400 2'el aldım en fazla 3 ay sabrettim sonra takasla sattım şu an bir klasik sahibiyim slr 400 nerde bendeki bianchi nerde jantından fren ayaklarına ve pedalına kadar kalite.

Geri