Scudo Sports

Bianchime sarı da lastik ne güzel yaraşır

CevdetBilge

Forum Demirbaşı
Tepki
493
Bisiklet
Colnago
Arkadaşlar selam
Daha önce de mahallemde diğer bisikletlerle fotosunu sunduğum Bianchimin (modelini hala çözemedim :) sarı şeritli luganolarla fotosunu paylaşmak istedim bence güzel oldu gidon boynunu da sarı yapabilirim
Colnago ct1 imde geldi ama önce montajını yapacağom sonra sizinle paylaşacağım
üzerinde shimano 600 set var sadece arka aktarıcı shimano rx100
jantlar mavic pro sub
göbekler compagnolo
sele specialized
gidon boğazı ritchey alu
arkaya da kırmızı zixtro çanta koydum rengarenk oldu
Önden bakıldığında arması yok sadece B harfi var ama yapıştırma değil cila altında, orjinal olduğunu düşünüyorum ama başka bianchi de de göremedim
https://www.bisikletforum.com/a/img708/4327/dfls.jpg

Scudo
Modelinin diğer konuda Reparto Corse biriminin "Mega Pro" su olduğunu söylemiştim. Lastiklerde beklediğimden daha çok yakışmış, bisikletin belden aşağısına da adeta renk gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
@Dogukanaksu

Teşeküür ederim söylemiştiniz sadece öndeki amlemi yandan seçebiliyorsunuz siyah bir B harfi bu durum orjinal mi bilemedim o zaman da fotusunu istemiştiniz resimde yandan belli oluyor yandaki bianchi yazısının b sini öne koymuşlar

@CEVDETBİLGE

O sonradan birisi tarafından uyarlanmıştır bu bisikletler Türkiyedeki Bianchi A.Ş ile alakası olmadığı gibi İtalyan menşeiili ve belli bir birimce (reparto corse) yapıldığı için sadece head badge olarak "Edoardo Bianchi" amblemini taşıması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
bilgiler için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

Sele altı sarı renk ile pek yakışmış. Hakikaten iyi olmuş bianchi ye :)

Güzel mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Geri