Scudo Sports

Bianchinin atağı

Eğer %40 zamlı 410 liraya Hi Ten v.b. böyle bir fiyat politikası güderse, yazıklar olsun. Piyasadan kısa zamanda silinir, fiyat politikası öyle olursa piyasadan silinmesini temenni ederim.

Scudo
Bianchi %40 zammı tüm modelleri için açıkladı, bayileri ya sipariş geçmedi ya da azalttı.

Bu ekenomik krizde %40 zam yaparsa, Bianchi diye bir marka kalmaz, Manisayıda kısa zamanda kapatmak zorunda kalırlar, geri adım atmaları şart.

birde fiyatlarından haber verseler siteye koymuşlar resimleri sadece... atalanın güzel modelleri var özel serideki ürün çeşitiliğinin artması güzel olur.bakalım zaman ne göstericek....

whistle zaten bianchi grubundan aynı zamanda atala markasıda 2009 Bianchi için güzel bir yıl olur yeni seri ile

Arkadaşlar,

Benim gibi Bianchi markasını gönülden seven sizleri belki üzecek bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.

Kesinlikle net bir bilgi olmamakla birlikte Tonkawa modeli yaklaşık 2000 Euro civarında,Alikut modeli ise yaklaşık 1200 Euro civarında olacağı söyleniyor.

Tabi bu fiyatlar biraz bizleri zorlayacak seviyede,umarım Bianchi için zor bir yıl olmaz.

Tekrar üstüne basa basa söylüyorum fiyatlar üç aşağı beş yukarı bu seviyede olacak.Umarım bir süpriz olurda biraz daha aşağılara çekerler.

Saygılarımla,

Rakamlar maalesef rekabet edecek düzeyde değil.Cep yakacak tarzda olmuş.

Tonkawa 840D Peşin; 4090 YTL
6 ay taksitle;4396 YTL

Alikut 9 SLXD Peşin; 2400 YTL
6 ay taksitle;2483 YTL

2009 yılında kendi adıma Bianchi sahibi olmak hayal gibi görünüyor.Üretici firmaya başarılı bir yıl dilerim.

Saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: Hakan BULUT
Asında fiyatları fena değil ama.Kadro sağlamlıkları nsıl ne kadar garanti veriyorlar.Aslında biraz daha aşağı çekilebilir.

@Wharfedale

Yazık bu fiyatlarla biraz zor.2000 € civarında Tonkawa'yı alacağıma 2100 € 'ya 2009 Scott Scale 35 yada o seviyede bir bisiklet alırdım. :eek:

fiyatlar bianchide fecii pahalı,ve bianchiler (genelde) ağır olur, kron bisikletlerin renkleri berbat ben bu sene şampiyon sedona olur

Evet Bianchi fiyatları uçmuş zaten her zaman değerinin üstünde fiyatlara satılıyordu bisikletleri.

@Wharfedale

Fiyatlar cok kotu, scott, trek, sedona ... dururken kimse bianchi almaz artik. Zaten tek avantaji fiyat/performans ti. Bu marka altinda, bu fiyatlarla piyasaya girmek iyi cesaret.

• Beğen
Tepkiler: gabalı
@muratvural95

1-)bianchiler' hiç soylemiyorum çok pahalılar

2-)kron bisikletlerin reklerini int'den gören beyenmiyor fakat kendi gözleriyle gören kişiler int den gördügümden çok daha canlı renkleri var muhteşem olmuş diyor ....

3-)sedonaya rakip birçok marka var : scott, trek, corratec, cannondale, kron

ben sadece kabataslak bir bir tahmin yapmıştım...
bianchi çok pahalı trek / scott ucuz öğlemi
son olarak ta kron 07 yi 09 a tercih ederim,

bianchinin böyle ürettiği bisikletleri varmıymış! mükkemmel bir bisiklet

@muratvural95

bianchi evet pahalı fakat scott la karsılastırılamaz bence

scott pahalı çünkü üstünde gerçekten kaliteli parçalar var

bianchi pahalı fakat üstünde dogru düzgün parçalar yok

aradaki fark bildigim kadarıyla bu

Geri