Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bikeandoutdoor - Kadıköy

Merhaba arkadaşlar. Bu kaskı almak istiyorum ama başka sitelerde bulamadım ve açıkcası çok güvenemedim pek bildiğim bir site değil. Alışveriş yapan oldu mu geldi mi nasıldı süreç aydınlatabilecek biri var mı?
(link)
Bir defa alışveriş yaptım. Kargonun beceriksizliğinden ürünlere henüz kavuşamasam da firma 3 defa aradı, dönüş yaptı. Hep ilgilenip takip ettiler. Daha önce bisiklet alma aşamasında da telefonda dahi uzun süre vakit ayırıp bilgi vermişlerdi. Ben kendi adıma güveniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dongtaes
Scudo
Merhaba arkadaşlar. Bu kaskı almak istiyorum ama başka sitelerde bulamadım ve açıkcası çok güvenemedim pek bildiğim bir site değil. Alışveriş yapan oldu mu geldi mi nasıldı süreç aydınlatabilecek biri var mı?
(link)
Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Güvenilir, ilgili bir yerdir :harika:

@Dongtaes Bisiklet aldım hocam burdan .Daha doğrusu Trendyol üzerinden bu siteden aldım sıkıntı çıkmadın.Ama pedal sözü vermişlerdi yollamadılar 😁 burdan sesleniyorum verdiğiniz sözü tutun okuyorsanız pedallarımı yollayın.Güvenilir site

• Beğen
Ben bir çok aksesuarımı ordan aldım. Hiç bir sorun yaşamadım. Bence ürün seçenekleri en yeterli olan mağazalardan biri. Tavsiye ederim.
işletmecilerinden biri de samimi arkadaşımdır. Şikayetleri özelden yazabilirsiniz :)

• Beğen
(link)
Ben devamlı dükkanlarından alışveriş yapıyorum. Hem Beşiktaş'ta,hem de Kadıköy'de şubeleri var.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Çok teşekkürler arkadaşlar alacağım gibi duruyor taksit seçenekleri de çok makul duruyor. Alınca ben de deneyimlerimi yazarım alacak arkadaşlar olursa diye.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Forumda Beşiktaş ya da Kadıköy’deki şubeden olup burayı okuyan arkadaş varsa Trendyol üzerinden bisiklet almıştım.Scott spesteer 20 pedal sözü vermiştiniz ama yollamadınız belki de unuttunuz.Bekliyorum 😂

Forumda Beşiktaş ya da Kadıköy’deki şubeden olup burayı okuyan arkadaş varsa Trendyol üzerinden bisiklet almıştım.Scott spesteer 20 pedal sözü vermiştiniz ama yollamadınız belki de unuttunuz.Bekliyorum 😂

hocam bir telefon açsanız=?

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Açtım hocam iki şube varmış.Aradığım şube bizim haberimiz yok dediler.Diğer şubeye sorayım dedi öyle kaldı.Bazı arkadaşlar çok üstüne düşme kaliteli bir şey yollamazlar diyorlar.Bakalım olmadı bir daha ararım

Gizlice mesaj gönderenler gerçekten çok garipler :D

Arkadaşım kağıda yaz, şişeye koy, şişeyi denize at bence daha iyi :)

• Hahaha
Tepkiler: Superevo
kendi hayallerimi susleyen bisikletimi buradan aldim, cok ilgililer, gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Arkadaşlar çalışanlardan biri yine forum üyesi bir arkadaş özelden mesaj attı .Gerekli bilgileri aldı yollayacaz dedi bakalım

Ben de bisikletimi buradan aldım; bir problem olacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Açtım hocam iki şube varmış.Aradığım şube bizim haberimiz yok dediler.Diğer şubeye sorayım dedi öyle kaldı.Bazı arkadaşlar çok üstüne düşme kaliteli bir şey yollamazlar diyorlar.Bakalım olmadı bir daha ararım
Pedalın kargoya verildi az önce gözümün önünde 👍
20201118_172820.jpg

(link)

Bisiklet camiasında bilindik bir site. Bir kaç kere de alışveriş yaptım. Sıkıntı yok.

• Beğen
inanin cok ilgiler , bakin ; ben gecen hafta sonu kiz arkadasimla eldiven almaya gittim ; bakin burasi cokmelli ; bir cok modeli denedi , en ucradaki modelleri buldu ve onlari da denedi hatta hepsinin ayri ayri fiyatini sistemden kontrol ederek ogrendik ve bu sureyi harika bir sekilde gecirdik 😀
en son LIV modeli olan bir rengi aldik 😀😀 Kisaca , gonul rahatligiyla alis veris yapabilirsiniz 👍

Geçen gün Performans Bisiklet'in üstünü çizmiştik, şimdi de Bikeandoutdoor'un altını çiziyoruz. Tebrikler. 👍

Geri