Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

BikeAndOutdoor

Anlamak gerçekten çok zor..

Internet üzerinden görmeden bir bisiklet satın alınıyor. Geldiğinde bir bakılıyor ki istenen bisiklet değil, üstelik de üzerinde çizik var. (Teşhir ürünü olup olmadığı belli değil) Hemen firma aranıyor, firma diyor ki;

a) sorgusuz sualsiz teslim edin, parasını iade edelim.
b) kullanacaksanız çizik ile ilgili ufak bir hediye verelim.
c) geri gönderin, istediğiniz modelde indirim yapalım.

Bir firmanın daha ne yapmasını bekliyorsunuz? Üstüne para mı versin? "Bisikleti alın, paranızı da iade edelim" mi desin? "Buyrun yarısını iade edelim" diye zarara mı girsin durduk yere?

Arkadaşlar, siz müşteriyseniz, karşınızdaki kişi de tüccar. Evini oradan geçindiriyor. Düzgün tüccar olmakla, ticarethanesini batıran tüccar olmak arasında kalın bir çizgi.

Hatadır olmuş. Bundan sonrası uygun şekilde nasıl telafi edilir ona bakmak lazım.

Müşteriyiz, haklıyız diye cılkını çıkartmaya da gerek yok.

Not: Ozan bey'i bir kaç yıldır tanırım, ilgili, alakalı, üçün beşin hesabını yapmayan birisidir.

Scudo
Alışverişi bisikleti alarak sonlandırmış bulunuyorum...

Sonuç :

1. Giant % 25 indirimi sadece 2015 model bisikletler için olduğu, 2016 fiyatı 2798 tl, 2015 indirimli fiyat 2098 tl olduğunu öğrendim... Yani bu durumda internet sitesinde hata olduğu,( bu durumdan sonra hatanın düzeltildiği) benden 2016 fiyatının alınıp 2015 ürünü gönderilmediği, 2015 fiyatının alınıp 2015 ürünün gönderildiği,

2. Ürün üzerindeki çizik için bana başından beri mağdur etmemek adına iade alabileceklerini söylediler, yada hediye verebileceklerini söylediler... Görüşmeler sonrası aşağıdaki ürünler hediye edildi..

(link)

(link)

3. Sonuç olarak ödediğim tutarın giant marka bir yol bisikleti için gayet uygun olduğu ve hediyeler nedeniyle de şu aşamada o çiziğin benim için pekte bir önemi kalmamıştır...

Kanımca firma gayet güvenilir bir firma, teknik veya fiZiksel hatalarını giderdiler, Ozan bey gayet ilgili birisi...

Kısaca tekrar bisiklet alacak olsan yine bikeandoutdoor.com dan alışveriş yaparım, çünkü sattım ben ne yaparsan yap diyen bir firma yok...

İyi forumlar...

bu başlığın ilk sayfasını da bu şekilde güncellerseniz iyi olur düşüncesindeyim. durumu çözüme kavuşturduğunuza sevindim. böyle ilgili firmalar, kişiler oldukça kazanan her zaman bisiklet olacaktır : ))

@Pelircer , forumdaki herkesin görüşlerinizi alabilirsiniz çok güzel bir yaklaşım ama başlık bir ara bike&outdoor firmasına linç başlığına dönüyordu. Ve sonucun 2016 modelini almayıp, 2015 üzerindeki çizik için hediyeler alıp sonuçlandırılması sonrasında, burada bir kamuoyu yaratarak, firma üzerinde baskı yarattığınız izlenimine sahip oldum. Yanılıyor da olabilirim, sadece hissiyatımı paylaşmak istedim.

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

@ozansefer

Bana mı denk geldi bilmiyorum ama ben de Fenerbahçe mağazalarından alışveriş yaptım. Hem eşime hem de kendime olmak üzere 2 bisiklet bir de araç askı aparatı aldım. Tam çıkış vakitlerine denk geliyordu ama adamlar benim için 1,5 saat geç çıktılar. Çay kahve su ikramı, bisikletin ilk ayarları hatta araç askı aparatının takılması da bu sürenin içerisinde. Muhabbetleri de güzeldi, bisikletle ilgili genel tavsiyeler de verdiler.

Bisikletimin ilk bakımı için gittiğimde de çok ilgililerdi. Dolayısıyla bence bu tür olaylar her firmada yaşanabilecek olaylar.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@kemalone Fenerbahçe ekibi süper ekiptir. En son Mayıs ayında uğradım. Süper muhabbet. En son bana yol bisikleti diye girdik, Babama full amortisörlü MTB alıyorduk :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Pelircer

Bütün bu velveleden sonra talihsiz bir cümle olmuş sanki? Hayırlı olsun yeni bisikletiniz madem, kazasız belasız sürüşler.

O kadar para verip kozmetik kusurlu bisiklet almak...

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
@Kerem Groims ilk başta satın aldığım görseldeki 2016 modeli istedim ama ellerinde L kadrosu yoktu... Sonra kampanyanın 2015 için olması ve internet sitesinin hatalı olması sebebiyle 2015 te karar kıdım... Yoksa 2016 modelde de % 25 indirim olsaydı o zaman kesinlikle iade ederdim...

@Anonim hocam defolu üründe alınır tabiki ama indirimli olması gerekir emsalllerine göre... Bende o yüzden o hediyelerim indirim şeklinde değerlendirip aldım, yoksa iade edecektim...

@Pelircer Sen mutlu isen sıkıntı yok demektir. ama ben sıfır fiyatına 2. el asla almazdım. ayrıca sitede yanlış yazılmış diye bir şey yok. orada ne yazıyorsa o geçerlidir ve kanunidir.kısaca 2016 yazıyorsa ve sen satın almışsan bitmiştir. neyse hayırlı olsun.

merak ediyorum bilgisi olan aydinlatirsa cok mutlu olurum . musteri ben 2016 urun icin odeme yaptim ve sozlesmemizde 2016 urun oldugu yaziyor , bu durumda bana 2016 bisiklet bulmak zorundasiniz diyebiliyor mu ? sonucta para odenip sozlesme yapilmis sadece urun gonderimi yanlis yapilmis oluyor hukuki acidan bakarsak .

@furkan.zaman 2016 yaziyor bana 2016 yi trmin edin diyebilir elinde olmasada temin ettirmek zorunda bunu yapamazsa bir üst modelini temin etmek zorunda. Ürün elimizde kalmamış diyemez konuyu açan arkadaş hakkını arasa şuan 2016 ya biniyor olabilirdi

Sen ya polissin, ya acansın, ya medyasın.

Öncelikle konuyu "hortlattığım" için özür dilerim. Yeni üye olduğum için konu açamıyorum. Gittigidiyor'da uysal_motor adıyla satış yapan Uysal Bisiklet güvenilir midir? Mitas Flash 700x40c 42-622 dış lastik alacağım fakat hiç yorum yok. Yeni üye olduğum için linkini koyamıyorum.

Öncelikle konuyu "hortlattığım" için özür dilerim. Yeni üye olduğum için konu açamıyorum. Gittigidiyor'da uysal_motor adıyla satış yapan Uysal Bisiklet güvenilir midir? Mitas Flash 700x40c 42-622 dış lastik alacağım fakat hiç yorum yok. Yeni üye olduğum için linkini koyamıyorum.

Bütün online alışveriş sitelerinde hesapları var, sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: osman.lssah1933
Herkese selamlar pelot10 dan alışveriş yapan oldu mu acaba?

Geri