Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bıktımmmmmm

OnurCG

Aktif Üye
Tepki
49
Bisiklet
Salcano
continental race king var durmadan patlıyor bisikletten soğutma derecesine getirdii öneriii

Scudo
@O.ASTRO:))
patlak önleyici sıvı
patlak önleyici şerit
iyice kontrol

Dış lastiğe batıp kalan küçük çelik tel parçaları tekrarlayan patlaklara neden oluyor. İyice kontrol edip pense, cımbız gibi bir aletle çıkartmak gerekli. Ben takım çantama küçük bir pense ve cımbız ilave ettim. Bir de yolun iyice sağından gidince tekerlekler bunun gibi patlatıcı metaryellere daha çok denk geliyor. Mümkünse biraz daha yol tarafında sürmek patlakları azaltıyor.

lastik hava basıncı cok önemli, araba lastiği sanıp 30psi basıyordum zamanında 14km yolda 7 defa patladığını bilirim.

@O.ASTRO :)) Önümüzdeki Çarşamba yayımlayacağım videoyu bekle o zaman tam sana göre ;)

Cevaplarını için teşekkürler bir tane diken var yuvarlağımsı hep o patlatiyor

Hocam her lastik patlar sonuçta lastik bu, metalden değil :) Basınç değerlerine uyun ve yolun nispeten temiz yerlerinden gitmeye çalışın, ek olarak patlak koruması olan lastikler kullanmanız patlak riskini azaltacaktır

@O.ASTRO:))
Sebebi hep ayni diken turu ise ic lastiginize kadar gelmesini engelleyin ;)
Yani patlak onleyici serit :)

Tubelesse geçmek lazım sanırım aynı dertten muzdaribim hemen her gün lastik patlatıyorum. İç lastikte sıvının sağlıklı olmadığını iç lastiğin lastiğe yapışıp kaldığını yazmış bi çok arkadaş. Şerit denenebilir ama çok ağırlık ekliyor.

kız arkadaşımın lastiği sürekli patlıyordu, iç lastik ve yamalara 2 dış lastik parası verdik sonra değiştirdik. rubenanın zırhlı bir tur lastiğini aldık taktık, yani çok para vermedik.

bu gün benzinlikte bisikletleri temizliyoruz, bir baktım lastikte sarı bir şeyler parlıyor, parıl parıl.. ilkin bana öyle geliyor sandım. A A hakikaten lastik mücevher gibi parlıyor, sarı beyaz.. uzağı iyi göremiyorum. yakınlaştım bir baktım kocaman küpe, sarı taşlarla dolu. çıkarmaya korktum. ama orada duracak da ne olacak mecbur çıkardık. bir buçuk cm içeri biraz yanlamasına küpe girmiş. maalesef çakma :( ama lastik patlamadı :)

eğer yılan ısırığı yoksa, dış lastiği iyice kontrol ettin ve takılıp kalmış sivri bir şey yoksa ya lastiğini ya gittiğin yolları değiştir.

bende de conti 4 seasons var. daha 500 km olmadı ki lastik yarıldı, içerideki zırha kadar.. üzerine 700 küsür km kullandım daha patlamadı.

biri ucuz diğeri pahallı 2 lastik, ikisinden de memnun kaldık.. ikisinin de ortak özelliği zırhlı olması.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
bike-compenant.de sitesinden çifti 170 liraya salve marathon plus tour aldim,bendede aynı dert vardı,dert falan kalmadı.

2013 mayıstan beri schwalbe marathon plus kullanıyorum. Dağ taş asfalt ne varsa kullandım ama daha hiç patlamadı. Mümkünse yurtdışından getirtin ;)

Burada güzel bir yazı var Tur Lastik Önerisi - Schwalbe değil Rubena
tavsiye edilen site :(link) iyice inceleyin zırhlı birini tercih edin. Fiyatlar çok makul.Tur için yazılmış ama belki yol için de güzel lastikleri vardır. @İbrahim A. gibi ben de RUBENA aldım.

Yok ben çok para vereceğim mutlaka diyorsanız
(link) burdaki fiyatlar çok iyi, üstelik TR de gönderiyorlar, alan çok kişi var.

(link)
bildiğim kadarıyla patlak önleme oranı yükseik oalan ve yol bisikleti kullnıcılarının tercih ettiği bir modelse bu. Kulananlarla da yazışabilirsiniz

cevaplarınız için teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
bence rubena degil scwalbe.[emoji12]

Ben 1 aydır Formula X jel kullanıyorum 700x35 lastiklerimde. Lastiğin havasını da tutuyor. memnunum.

Sadece bisiklet lastiği üreten markaları tercih edin.
Hem iç lastik olarak, hem de dış lastik olarak...

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
Geri