@metinnitem1 bey benden rahatsız olduysanız ilgili konuda ben özür diledim zaten. Ancak buraya gelip düşmanlık etmenin bir manası yok. Ne diye devam ettirmek ve tartışma yaratmak için böyle bir mesaj attınız ki ? Aciz misiniz siz ? Rahatsızlık verdiğini düşünüp, özür dilemiş birine böyle yaklaşarak ne bekliyorsunuz ki ?
Konu silindiği için özür durumunuzu bilmiyordum.Eğer ki dilediyseniz, muhatap arkadaşların da içine sindiyse zaten diyecek bişeyim yok.Bilakis bu durumu örselediğim için Ben özür dilerim.
@metinnitem1 Estağfurullah ben yine söyleyeyim benim kusurum varsa sizden de özür dilerim. Lakin ben ilgili konuda rahatsızlık verdiğimi beyan ederek diğer tüm arkadaşlardan özür diledim. Kaçırmışsınız ama olsun sizde kusura bakmayın. Oluyor bazen böyle şeyler. Yapıcı olunca sıkıntı kalmıyor. Anlayışınız ve olumlu tavrınız için ben teşekkür ederim.
ben bu forumu bilgi trasferi adina kullaniyorum rahatsiz edici birsey yazdigimi dusunmuyorum kimin ne amacli kullandigiyla da ilgilenmiyorum acikcasi o yuzden de uzatmam dostum dedigim gibi rahatsiz olduysaniz sikayet et butonuna tikliyabilirsiniz
@ercst0rm Dostum benimde serzenisim ayni sebepten Selen haniminda yeni baslayanlardan olarak ayni oldugunu dusunuyorum.Burayi bilgi amacli kullaniyorum ama gozumun icine icine; ki yazarken ben utaniyorum erkek yumurtaligi gibi seviyesiz yazilarin surekli altina guncel yazilarak sokulmasindan rahatsiz oluyorum bu yetmiyormus gibi birde ekurileriyle kurduklari derebeylik kanunlariyla saldirmalari hepten sinir ediyor beni.Bu yuzden de bu guzel bilgi kaynagini bu arkadas copluge cevirmeyi birakana kadarda sikayet edecegim hem de gorus bildirecegim.