Scudo Sports

Bilgisayarınızdan memnun musunuz?

Scudo
sistemin her parçasından memnunum, bi tek harddiskim bazen çok gürültü yapıyo o kadar.(seagate 250 gb sata 7200.10)

@HarryBlade

Doğru sölüyorsun.Parasını kendi alın terin ile kazandığında çok daha iyi oluyor...:) :p

Bu arada ben de vistadan memnun değilim.Hem de hiç...:boese157:

ben vistayı mecburen bilgisayarda yüklü aldım. bilgisayar toplayacak arkadaşlara duyrulur:vistanın göz alıcılığına kanmayın tamamen ram yiyen, birçok programın desteklmemdiği bir sistem. ayrıca sürekli çıkan uyarılar xpden bile fazla:boese157:

yeni alınan pclerin çogunda vista yüklü daha tam sistem oturmadan nie her pcde o yüklü oluyor anlamıyorum güzel olsa ilk zaten int cafeler yüklerdi

@bsr387

ram yiyor ne demek?ram yiyor diyorsun da,o yediği ram lerin senin pc performansını artırdığını biliyor musun peki?

eğer sen 1gb ram ile vista kurar isen tabi ki de memnun kalmazsın...ama günlük standart kullanım için uygun hızda bir pc edinirsen sorun kalmaz...

ayrıca service pack ile bazı sorunlar da giderildi...

bence vista kullanılmaması için bir engel yok

@dodo

2gb ramle kullanıyorum ve bence xp daha iyi. garantisi olmasa direk formatlar xp yüklerdim. yediği ramlerin performans arttırdığı hakkında bi bilgim yok biraz daha açarmısın konuyu

İstediğim işi ve oyun rahatça yapıp oynayabildiğim için odukça memnunum ne olsun :)

Acer 5742g kullanıyorum gerekli bakım onarım ve virüs programını kullanınca sorun çıkartmıyor

Benim kasa 80 li yillarin kamyonlari gibi homurduyor :p

evt kasanin ici cimento tankeri gibi. :) usendigim icin el atma geregi duymuyorum telefondan hallediyorum her isimi :)

Geri