Arkadaşım merhaba , Türkiyedeki en ince ayrıntısına kadar olan bütün yol bisikleti parçaları bende bulunur , yada yurt dışından hemen getirebilirim.
Şimdi senin Jantının markası ne önce markayı yazmalısın.
Örneğin Jantın Mavic ise Mustafa İçdağ beyin dediği gibi elimde hem Campagnolo hemde Shimano freehub mevcut bu freehublar ile jantları ister Campagnolo kaset ile kullanırsın ister Shimano veya Sram kaset ile kullanırsın.
Mavic jant için sana üşenmedim elimdeki parçaların resimlerini çektim resim ile anlatıyorum.
1. ve 2. Resimdeki freehub Mavic jantta Campagnolo kaset kullanılması için göbeğe takılan parçadır.
Şimdiki iki resimdeki freehub ise Mavic jantta Shimano ve Sram kaset kullanılması için göbeğe takılan parçadır.
Resimler herhangi bir yerden alıntı değildir elimdeki sıfır parçalardan konuyu sana anlatmak için forograf çektim. Onun için iki kaset için kullanılan freehub yan yana.
Şimdi konumuza dönecek olursak elindeki fabrikasyon örülmüş bir jant ise , bana markasını yaz sana sana o jantın Campagnolo için olan freehub parçasını getireyim.
Ayrıca elimde Campagnolo Record 2008 ve Shimano Dura-Ace 2008 grup set mevcuttur.
Jant seti olarakta Mavic Ksyrium ES ve Mavic R-Sys vardır hangi grup set ile kullanmak istersen kullanabilirsin.
( Yol bisikleti parça konusunda Türkiyede tekimdir , parçalar sıfırdır. )
Forumda Yol bisikleti ile ilgili bilgi almak istersen Mustafa İçdağ , Necmettin Sabah , Gürsel Akay , Hız ( Muhammed ) ve Bibenduma danışırsan vakit kaybetmezsin.