Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bim'de satılan psi ölçer

@srdrmrs
Dun erdoganlar bisiklette gormustum 12 euro mu neydi analog olcerli el pompasi. O daha mantikli sanki.

Scudo
pompayı bilmiyorum ama el pompaları (30-50tl arası) sizin açin ancak gün kurtarır. ben yanımda taşıyorum kendi gücüm ile en fazla 80-85 psı basabiliyorum gerekirse. yoksa evde bulundurduğum iyi bir pompa var.

@tanchu 35'e iyiymiş. Bu ürünü araştırdığımda 160 PSI ölçebildiğini gördüm.
Schwalbe Airmax Pro almak istiyordum ama fiyat 20$ civarı olduğundan bekletiyordum. İyi denk geldi. Paylaştığınız ekran görüntüsünden satıcıyı bulup bir tane de ben aldım. :harika:

• Beğen
Tepkiler: tanchu
Analog ölçerler iyi fakat sert bir darbe aldığında veya düşerse scala büyük ihtimalle kaymış olacak

@Uğur S.
Ürün yeni elime ulaştı kauçuk dış yapı ve ebatı küçük. uploadfromtaptalk1431623892749.jpg

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Satıcı oldukça ilgiliydi. Telefon açıp adres falan doğruladı. Bugün benimki de kargoya verildi.
Oldukça güzel görünüyor. Forma cebinde varlığı bile fark edilmez. Anahtarlık bölümü de var gibi görünüyor.

Yazın lastik basıncı daha önemli olduğun için hem pompadan hem de ölçer ile ölçüyorum yol bisikletinde 120 basacaksam 125 basıp 120 ölçene kadar bir kaç Ölçüm alıyorum. Ben mekanik içinden Çubuk çıkanlardan kullanıyorum Karaköy'den satıcıdan aldım ki adamın elinde Dijital de vardı ama vermedi bir kaç sene sonra doğru ölçmez dedi en Sağlam'ı mekanik olanlar dedi. Pompanın göstergesiyle aynı ölçüyor ama pompada ibreli tip mekanik.

Arkadaşlar. Mtb bisiklet tekerinin basınc değeri ne olmlıdır.

@sinobjk

ev kullanımı için ayaklı basınç göstergeli bir pompa tercih edebilirsiniz. bende de topeak rocket var, yolda ihtiyaç olursa diye taşıyorum. 100-120psi basmak çok uğraştırıyor el pompası ile

@Clients

Kullandığınız lastiğin yanağında yazar.

• Beğen
Tepkiler: Clients
@Uğur S.
Evet anahtarlık kısmı var.

Aliexpres de benzer modeller var. Ilgilenenler bakabilir.

Dosyalar

• Screenshot_2015-05-14-21-40-48.png
    Screenshot_2015-05-14-21-40-48.png
    33,6 KB · Okunma: 62
Soyle mekanik turkiyede satilan 5-10 liraya birsey varsa alalim arkadaslar :)

Ben bunu aldım şuan lastiklerimle birlikte gelmesini bekliyoum:)
(link)

En doğrusu basınç göstergeli kaliteli bir ayaklı pompa ile hava basarken ölçmek, zaten her sürüşe çıkmadan önce lastikleri şişirip kontrol edip öyle çıkmak lazım. Ama yine de diğer arkadaşların da belirttiği gibi şöyle bir ürün var;

(link)

en büyük dezavantajı, pili bittiğinde değiştiremiyorsunuz ama, netteki açıklamalarda en az 1 sene pil ömrü olduğu söyleniyordu.

@ibrahim akartua
Pro basınç ölçerin pili ddğişiyor arkasındaki vidayı sökerseniz ben kullanıyorum şu an

@tanchu ben de almayi dusunuyorum stabil calisiyor mu memnun musunuz? Buna 35 lira verecegime 60 liraya basinc olcerli ayak pompasi mi alsam diyorum?

@ismail.yüksel
Stabil çalışıyor tamir malzemelerinin yanında duruyordu bendekinin tuştaki plastik düşmüş veya kopmuş. Ne zaman olduğunuda bilmiyorum biraz korunaklı bir yerde tutmak lazım galiba. http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/08/02c3d0cfd54354fef14086d7f703b024.jpg

@tanchu ben de bir tanesinin içini açtım ama pil yatağı yoktu ve pili lehimliydi. Hoş başka pil takılıp tekrar lehimlenebilir ama, herkes lehim yapmayı bilmiyor.

Geri