Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bim'deki ucuz hava kompresörü

Adaptör sorunu kolay halledilebilirse bende alabilirm.

Scudo
ben de aldım...:) fiyat kalite oranı bakımından çok güzel bir alet.. bazı lastilere pompa yetersiz kalıyor hatta şişirmiyordu.. korksun artık lastikler...:) en kısa zamandada halil ibrahim duran beyin önerdiği ve e bay da satılan dönüştürücüyü almaya çalışacağım selamlar..

110 PS civarı basabiliyor mu arakadaşlar, deneyen var mı? Yakında BİM yok, eğer basıyorsa onun için gidip alacağım.

@Ali Uzel

Hocam market den soda mı alıyorsunuz :) Bulunsun derken :D

@Mustafa demirbacak

Sen kullanmak için mi aldınmışsın? :)

Adaptör bulamazsanız, aleti 12 volt 7 amper mini bakımsız kuru akü ile çalıştırabilirsiniz...
http://cdn4.n11.com.tr/n4/500/26/18/62/26186253_223438083.png

@Mustafa demirbacak

Teşekkür ederim Mustafa bey

@Tunakan Önen

Bulamayınca içimde oluşan duyguları altyazı ile ifade edeyim dedim :)

Bu arada küçükçekmece ikitelli bim mağazasında halen 7-8 tane vardı

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

nette bakınca notebook adaptörlerinin yüksek amperli olduklarını gördüm.15v 4a eski bir laptopun adaptörüyle denedim zehir gibi çalıştı.sizinde varsa kullanmadığınız eski laptop adaptörü deneyebilirsiniz.olmadı çift başlı laptop adaptörü yaparsınız :)

bu arada göstergesi çalışan varmı bende çalışmadı

• Beğen
Tepkiler: D.Mustafa
Plastik olanları iş görüyor ama metal olanları daha sağlam, ısınmaları haricinde pek sorun değil.

@Mehmet H.
Bende sorunsuz çalışıyor ama tabi belirtilen basınca ulaşması biraz zaman alıyor.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@Mustafa demirbacak

verdiğiniz güçle alakalı sanırım birazda geç şişirmesi aletde küçük zaten
kaç psi deneme yaptınız ?

• Beğen
Tepkiler: D.Mustafa
60 a kadar rahat bastı.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
@GurkanSamet
hocam o havayı basacak kadar kaliteli lastiğe sahip bisiklet yok ne yazık ki :)

şu kompresörle 80 basıyorum pompada 60 gösteriyor bişey anlamadım
10 tllik kompresöremi inanıyım 30 tl lik pompayamı

@Mehmet H.

Şöyle açıklayayım havayı bastıktan sonra çıkartırken bir miktar ı kaçıyor e lastiğin hacimi de belli ve 80 gibi yüksek basınc da olunca 60 a inmesi normal. İstersen önce pompa ile bas sonra kompresörü bi dene bakalım fark olacak mı ? Bizde öğrenmiş oluruz sayende.

Bende de var bu kompresörden. Üzerindeki manometre hatalı ölçüm yapıyor, aldanmayın. Dijital hava makinesiyle 50 psi bastığım lastiğe bu kompresörü taktığımda 80psi gösteriyor. Buna dikkat ederek iç lastiğinizi şişirin. Tehlikeli değil; çünkü gösterdiğinden az basıyor. Tam tersi olsaydı sıkıntı olurdu...

@Mustafa demirbacak

iğne sibop olduğundan çıkardığında kaçırmıyor oto sibop gibi dediğiniz gibide denemiştim gene aynı sonuç
üstte arkadaşın yazdığı gibi 10-20 psi fazla gösteriyor olma ihtimali yüksek

Geri