Fatih T.
Aktif Üye
- Tepki
- 111
Arkadaşlar kadro taiwan. Sağlamlığı konusunda sıkıntısı olmayan bi kadro. Umarım daha sonraları da olmaz. Bazı arkadaşların bu kadroya bu set ayıp olur şeklindeki değerlendirmelerini tuhaf karşılıyorum açıkcası. Ama ileride 10'lu sistem kalmayacak şeklindeki açıklamalar kafama yattı. Nasıl diğer sistemler artık klasik olduysa 10'lu da o yolun yolcusu gerçekten. Tiagraya aklımın kayması ; Birkaç youtube karşılaştırma ve test videolarından ve tasarımını gayet başarılı bulmam sonucunda oldu. Dişli oranlarıyla ilgili de bi problemim yok. Herbirinize görüşleri için teşekkür ediyorum.
@Yağız Gökmen hocam ağırlığına bakmadım henüz. Aldığım gibi köydeki evimin en ferah odasında istirahate çekildi. Ağırlığını düşününce şuan 1150 diyesim geldi içimden
ölçüp bilgilendireceğim sizleri. Teşekkür ederim.
Bisikleti parçalamadan önceki hali buydu. Buna yakın birşey olmasını istiyorum işte. Yaz sonu bir rotor aynakol alacağım inşaallah.
@Yağız Gökmen hocam ağırlığına bakmadım henüz. Aldığım gibi köydeki evimin en ferah odasında istirahate çekildi. Ağırlığını düşününce şuan 1150 diyesim geldi içimden
![IMG-20160301-WA0005.jpg IMG-20160301-WA0005.jpg](https://www.bisikletforum.com/data/attachments/64/64258-61cebd06f805162858a1acab293e1ed9.jpg)