Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 22.903
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Tayt gibi sabit olmadığı için çok oynar, rahatsız eder, pişik yapar abi. Tayt giyen, bacak tüylerini alan pro olurmuş boşver şortu. 🤪Direkt pedli bisiklet şortları var. Ben de gözümü onlardan birine diktim. Bakalım...
Başkan ben çok güzel ve ince bir eşofman kullanıyorum. LCW den geçen haftasonu görüp pantolon niyetine de günlük giyebilirim diyerek almıştım. Zaten işe gidip gelirken 8.7 km lik yolda kullanıyorum ikitekerimi. Haftasonu bacağımdan çıkarmaya üşenip markete onunla gidip geldim. Bir baktım mis gibi hava alıyor, tayt gibi de yapışıyor. Terlemeden mis gibi kullandım. 4 gündür de 3 kez işe gidip gelirken kullandım. Çok rahatım.Tayt gibi sabit olmadığı için çok oynar, rahatsız eder, pişik yapar abi. Tayt giyen, bacak tüylerini alan pro olurmuş boşver şortu. 🤪
Bacak kılları çok toz topluyor yazın özellikle MTB'de.Tayt gibi sabit olmadığı için çok oynar, rahatsız eder, pişik yapar abi. Tayt giyen, bacak tüylerini alan pro olurmuş boşver şortu. 🤪
Abi seçim senin rahatlığına, zevkine kalmış. Tek taytın rahatlığı hiç birinde yok.Başkan ben çok güzel ve ince bir eşofman kullanıyorum. LCW den geçen haftasonu görüp pantolon niyetine de günlük giyebilirim diyerek almıştım. Zaten işe gidip gelirken 8.7 km lik yolda kullanıyorum ikitekerimi. Haftasonu bacağımdan çıkarmaya üşenip markete onunla gidip geldim. Bir baktım mis gibi hava alıyor, tayt gibi de yapışıyor. Terlemeden mis gibi kullandım. 4 gündür de 3 kez işe gidip gelirken kullandım. Çok rahatım.
Hayatımda hiç MTB binmediğim için fikir beyan edemeyeceğim.Bacak kılları çok toz topluyor yazın özellikle MTB'de.
Sen daha 17 yaşındasın. Önce de sonra da doldur. Antrenmandan 1 saat önce sütle karıştırılmış yulaf ezmezi ye. Migrosda uygun fiyatlı organik olanı var. Yemeden önce yarım saat dolapta veya dışarıda sütte beklet. Antrenman sonrası için (içim) sütün laksozsuz 30gr proteinli sütlerinde bir tane içebilirsin yanında fıstık ezmesi sürülmüş tam tahıllı veya ekşi mayalı 1-2 dilim ekmek yiyebilirsin. Günde 1 tane maden suyu (kınık) içmeni öneririm.Antrenmandan önce mi karnımızı doyurmalıyız yoksa antrenmandan sonra mı?
Hiç MTB sürmemek de bir tür pro'luk sayılmaz mıHayatımda hiç MTB binmediğim için fikir beyan edemeyeceğim.
Decathlonda 80 liraya aldım sanırım birkaç hafta önce MTB şortu olarak geçiyor. İçinde pedli tayt dikili. Şort sağlam kumaştan yapılmış kullanım ve sürüş bence gayet rahat. Tavsiye edebilirim.
Hocam link verebilir misiniz ?
Yulaf ezmesini at yarışlarına veriyorlar Ömer. Onları idare ediyorsa seni haydi haydi idare eder. Bisiklet üzerinde yiyebileceğin bir şey değil. Marketlerde satılan mısır gevreği gibi sütle karıştırıp yeniliyor. Tadı pek hoşuna gitmeyebilir. O yüzde içine bir iki tatlı kaşığı bal koysan hem ağzın tatlanır hem şeker ihtiyacını alırsın. 500 gr tahmini bir haftaya yakın gider gibime geliyor. Yanında da bir tane haşlanmış yumurta çaktın mı al sana protein bombardımanı.@Mad Buddha Teşekkürler
Bu 500 gr yulaf beni kaç gün idare eder?
Sabah 5de kalkıp direkt antremana çıkıcam yulaf ezmesinin beni idare edeceğini sanmıyorum
Şeker kullanmıyorum da bisiklet üstünde enerji vermesi için tüketsem zararı olur mu?
Bisiklet kullanırken tayt giymenin bir sebebi de, terimizi kolayca dışarıya atmasıdır. Taytın altına boxer giyersenin, bu işlevi engellemiş olursunuz. Ter üzerinizde kalır,
hem rahatsız eder, hem de pişik olursunuz.
Ürünü beğenmemişseniz, daha kaliteli bir ürünü tercih edin. Ama altına farklı birşey giymeyi kesinlikle düşünmeyin.
not : taytın altına boxer yerine, sporcular için üretilen, yine teri atma amaçlı kullanılan farklı bir ürünü kullanabilirsiniz. Ama onun fiyatını da hesaba kattığınızda 55 yerine 140tl civarına gelecektir.
@qtayxxx "ucuz etin suyu yavan olur" demiş eskiler de söz söylemek için söylememişler. 😏