Scudo Sports

Bir açacak olarak SPD

Barış Kılınç

Forum Bağımlısı
Tepki
1.105
Kimi zaman taşlara vururuz. Bankların tahta kısımlarını kemiririz. Park ve bahçe demirlerine toslarız. Çöp kutularının sivri köşelerini, varsa arabamızın emniyet kemerinin kilidini kullanırız. Evet. Hepimiz bira açarken yanımızda açacak yoksa türlü türlü şekillere gireriz. Ama bisikletlilerin artık böyle bir derdi yok. Shimano Pedalling Dynamics (SPD) sizler için her şeyi düşündü. Siz pedallarınız için ne düşündünüz ki bu güne kadar? :D

http://i150.photobucket.com/albums/s104/shakaofthezulu/DSCF8636.jpg

Afiyet olsun.

Scudo
canlı şahidi olarak kefilim:D

kıskanmayın nolur, deneyim sizin de SPDniz açacak olur :p

çok takdir ettim :D

Yazık etmeyin güzelim pedallara. Daha ilginç olarak silah ile açanları görmüştüm.

afiyet olsun ddiyecek söz bulamıyorum :D

bir gun spd pedalım olursa deneyecegım :D

ben acacak bulamazsam kaldırım kenarı, mermer kenarı, bank kenarı gıbı yerlere yerlestırıp (kapagı) ustune vuruyorum elımle. el ıcın pek saglıklı bı yontem degıl ama ne yapalım :) bir de ben maden suyu ıcın yapıyorum kapakları aynıdır heralde :p :)

@memocy

hos bıseymıs de 30 usd boyle bı urun ıcın fazla degıl saçma bi tutar bence

Sürekli tamir takımı ile gezdiğim için sorun olmuyor, tornavida gibi aletler gayet güzel işimi görüyor. Ama bu da değişik bir yöntemmiş.:)

2008 ekim ayında öğrenmiştim bu olayı :) (link) videoya ulaşabilirsiniz ;)

İlk gördüğümde gece gece erinmedim gittim bakkaldan soda alıp denemiştim :) Sonuç mükemmel :)

Not: Ben denemedim ama facebooktan bir arkadaşa denetmiştim, eggbeater ile olmuyor :)

Evet o deneyen bendim oldukça uğraştım ama nafile eggbeater sadece pedal olarak iyi :)

şarap açmaya da yarasa keşke:) tirpişon işlevli spd :)

@Mustafa ÖZKARA

aman abi sakin ol :D gidondan roket yapacan şimdi:p :D:D:D

Denedim sonuç mükemmel. Artık yanımda açacak taşımayacağım:D Paylaşım için teşekkürler.

Geri